Vinterjakker

Fjer i håret

Hej piger  
Sikken en dejlig torsdag aften, en rigtig lillefredag! :) 
Min veninde og jeg fik rigtig leget med fjer her til aften som jeg selvfølgelig ville vise jer, da et fjer-i-håret-indlæg har været efterspurgt. 
Det der skal til er naturligvis fine fjer, min veninde Sus’s fjer er fra Trendsales.dk under sælgeren Kristina Østergaard Borg, og kan også findes på facebook under Lidtalakris :) Hun sælger de fine naturfarvede fjerextensions og også de mere brede som jeg er helt forelsket i!
Jeg brugte de gamle fjer fra sidst, det er dem I kan se en bunke af ude til venstre af billedet, det var nogle der var faldet ud efter lidt hensynløs redning af hår.. hæhæ ellers sad mange tilbage men havde virkelig brug for at blive sat op. 
Udover fjer skal der specielle små ringe med silicone i til, som holder fjeren fast i dit eget hår (dem får du typisk med når du køber fjer – sørg for at sikre dig at de er med silicone) og sidst men ikke mindst skal der under hele operationen bruges en tang.

Vi startede med Sus og hendes smukke fjer  

Nu skal I bare se hvordan man gør:
♡ Demonstration: 

Du får omkring 4-8 hår gennem ringen med silicone, det er nemmest med en løkke men kan sagtens gøres uden.

Ringen føres ned mod hovedbunden med de valgte fjers ende.
Når fjerene nærmest lige når at stikke hovedbunden og ringen er rundt om spidsen på dem, presses der om ringen med tangen så hårdt som overhoved muligt. 
Heldigvis bruger man så få hår at man ikke skal frygte at det tager skade :) 

Det er vigtigt at have en skøn veninde med til at hjælpe sig, for ellers kan det været meget besværligt at skulle fumle foran spejlet 

En anden god ting er lige at prøve at se hvor fjerene vil sidde bedst, tag enkeltvis eller bundter af fjer op til håret og forestil dig hvor de ville sidde flottest inden du hopper ud i det. Du kan både sætte dem helt  oppe foran på hovedet, men du kan også sætte dem inde bag ved øret eller længere nede af håret så de se længere ud. Men vær opmærksom når du reder dit hår at du ikke lige støder ind i dem. 

Flere fjer til mig – jeg kan bare ikke få nok 

Så kan det godt lige tage en hårvask og lidt bevægelse før de sidder helt på plads men så er der ellers bare fjer og indianer hår for alle pengene – and we love it! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakker