Godmorgen Meyers

And all that I can see is just a yellow lemon tree

Hej piger 
Jeg troede ikke det var muligt men jeg fik min aften til at gå med at rydde hele hytten op, rykke rundt og tage et langt SPA lignende bad. Jeg ligger nu i mit dejlige nyvaskede Sisley sengetøj og nyder den dejligt dampende fornemmelse efter badet som endnu står på. 
En anden ting jeg heller ikke troede var muligt var at kunne købe et citrontræ til 199,- !? Fantastisk ikke sandt? – Det faldt mig og Sus over da vi var i IKEA og summe rundt. Jeg har endelig fundet en plads til det.. i min kurv.. Ikke lige det jeg havde regnet med da jeg først så det. Men det svare sig, og ser rigtig hyggeligt og ud med den rustikke Provence inspirerede kurv. 
I morgen på min fridag starter jeg med at tage til Lyngby og mødes med min nye træningscoach aka min super seje og veltrænede veninde. Vi mødes hos Meyers til verdens bedste müslibolle og kaffe for hendes vedkommende :) 
Vi skal derefter op og træne, hvori hun skal vise mig nogle forskellige set og øvelser, og sammen udarbejde et træningsprogram til mig. 
Hun er så hardcore og træner hver eneste morgen. Jeg er helt fascineret af hendes krop, og drømmer om arme som hendes.. 
Det skal nok komme en dag.
Efter vores mange dødsløft køber jeg noget sushi med hjem og tager et langt bad inden jeg skal til min SPA session hos Beauty Avenue på Frederiksberg. Der skal jeg vokses hvilket jeg på den ene og anden måde egentlig ikke ser frem til.. men noget godt må man gøre for sig selv.. 
om det så gør ondt eller ej! av
Jeg mødes derefter med min mor inde i byen til noget shopping og sidst middag på FIAT på Kongens Nytorv. 
Skøn italiensk restaurant med den mest fantastiske indretning. 
Det er min mors lille plaster på såret for at jeg ingen Valentins date har.. jeg kunne næsten begynde at græde ved at skulle skrive den sætning.. men altså det er ikke noget nyt. Jeg har aldrig fejret Valentins dag før.. Glæder mig til den dag kommer.. Må hellere stoppe før jeg bliver alt for sørgelig at høre på… som en eller anden Bridget Jones med katte!! Omg.. 

6

  • Anonymous

    Det er da vildt du kan nå så mange ting på en dag. Hvad tid står du op på din fridag?Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hihihih :) Stod op 9:15 ;) vi skulle mødes 9:45 på Meyers og spise og så ellers træne, i bad og til spa og sidst mødes mor. Det var presset men kunne sagtens lade sig gøre :) Elsker at få mest muligt ud af mine fridage :) Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvad hedder din veninde? Og er hun rigtigt trænings coach?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej hendes kæreste stiller op snart så han har guidet hende meget. Så hun er blevet bidt af det så hun er så god :) Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej.. kan du ikke vise os dit sengetøj? :) Mvh Natascha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen Meyers