Spot i spottet

Påsken i piller

Hej piger ♡

Så jeg har pakket lidt sammen til de næste par dage i sommerhus. Wee hvor jeg glæder mig! Glæder mig til vi sætter os i bilen og kører ud på motorvejen, så ved man at man endelig er på vej afsted og skal være væk nogle dage i hvert fald :) ♡
Jeg har blandt andet pakket nogle af de lækre ting jeg fik købt i Mad & Vin den anden dag, nemlig en masse Superfruit! Chiafrø og gojibær til min skyr og hemp og super booster – berry udgaven til at blande i min juice eller smoothie. Det er en god kilde til vitaminer og mineraler på en naturlig både som man ikke kan få nok af gennem vores normale kost.
Jeg købte også Acaibær i pilleform som jeg nu vil tage de tre gange om dagen som man skal – det er et kæmpe boost af antioxidanter – faktisk en af de stærkeste kilder dertil.
Den vil jeg tage udover min stærke c-vitamin pille, allergi pille, livets olie pille – så er jeg godt dækket ind :) For om aftenen napper jeg en Omnimin Pure efter aftensmaden som er den stærkeste naturlige multivitaminpille på markedet.

Jeg er klar! ♡

I morgen tidlig skal vi på årets første loppemarked i Vig hvilket jeg også glæder mig mega meget til! Der er altid en masse spændende at se og købe ikke mindst :o)
Søndag kommer familien til Påskefrokost som altid er en fornøjelse og særligt i sommerhuset, da der er massere plads til at udfolde sig med de små dejlige drenge. Vi skal på stranden og gå lange ture efter de store måltider :o) ♡

Rigtig god påske mine sødeste piger! ♡

– I må meget gerne ønske nogle indlæg til efter påsken jeg kan lave til jer ♡

DSC_6334DSC_6332DSC_6330DSC_6331
xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spot i spottet