Outfit

Silke for slik

Hej søde piger ♡

Ihh jeg har lige siddet med mine forældre og set 60 års jubilæum for MGP. Så mange af de helt store vindere sang og det hele blev super emotionelt.. alle de minder og alle de år der er gået.. man bliver pludselig mindet om tid og sted.

Så jeg har smidt ‘Dear John’ på.. en film som bringer en masser minder frem i mig, for den beskriver meget præcist en periode i mit liv for nogle år siden. Super sensitivt!
Kender I det? Sange, film, dufte eller fiktive typer som minder jer om episoder fra jeres liv?  Det kan være rart.. men nogle gange også lidt ubehageligt særligt hvis man ikke lige har forberedt sig selv på det, til at gå tilbage i tiden.

Nå jeg dasker lige mig selv i ansigtet og tager mig selv sammen lidt :o)

Ligenu har Bettina Beltner denne kjole nedsat til 1000,-
Nyprisen er normalt 4200,-
Det er en lækker designer kjole som er lavet af 100% silke – selv underkjolen som følger med er lavet af silke. Mega gennemført og lækkert! Så der er mange penge at hente i den skønne kjole. Ikke mindst er designet ubeskriveligt smukt i den lidt græske gudinde agtige facon. Meget yndig sammensætning med den sarte farve :) ♡

Den forestiller jeg mig at have på i hvert fald én gang her til sommer.. gerne til et uventet bryllup eller en date ved vandet :) ♡

PicMonkey Collagekjeol xoxoxoxo5

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit