Midt i eksamens læsning

MOU

Hej piger.
Jeg har lige været i Buch Copenhagen på Østerbro og købt en masse lækkert. Jeg har prøvet at tage billeder af det men lyset er simpelthen for dårligt så det kan ikke lade sig gøre. Så nu får I bare et view af et af købene, som er mine nye MOU sko i bronze. De står på mit rensdyrskindtæppe som også kan købes i Buch Copenhagen.

Jeg er blevet helt vant til det gode lys fra de lyse sommer måneder – og bare en måned væk er det forsvundet. Jeg har fri i morgen – så vil formå at tage de bedste billeder til jer. Bl.a. parka jakke med pels, 3 par bukser, palliet cardigan og fine armbånd <3

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal i aften… Lige nu bliver jeg konstant forstyrret af min knurrende mave – så jeg vil gå ind til de gamle og får lidt at spise.
Klasse hUSA mødes i aften og skal i byen, men ved ikke helt om jeg kan overskue det. Har trodsalt været syg og ikke fået sovet ud siden Florida. Men nu må vi se. Føler lidt det er fredag i dag? :))

I må selv have en hyggeligt lille fredag (;
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midt i eksamens læsning