Let the print hit my sportswear

Indian meets Rock

Hej piger 
I morgen har jeg min sidste dag i skolen og så står den på fødselsdag i Buch!  Sikken en fantastisk og stor begivenhed at fejre! Lots of love! 
I dag har vi i skolen siddet og arbejdet på en case som bestod af at vi skulle finde på en ny trend, bestående af to outfits som vi skulle beskrive til mindste detalje og hvad der gjorde at vi havde fået inspirationen til det. Ret spænende og en fed opgave!
Vi har tænkt os i gruppen, virkelig at overraske klassen og læreren i morgen! Virkelig tage r*ven på dem :) Det sætter lidt fut i det hele først på morgenen. 
Vi skal klædes ud og gå på borde.. lad mig bare sige det sådan.. :o) hæhæhæ
Så aftenen har gået med at få skrevet den skriftlige aflevering færdig og så også øve mig til den test om uges materiale til i morgen også. Det bliver en halv streng fredag, må man sige. Men kedeligt er det ikke :)! 
Som I også kan se på min collage er det altså ret fantasifuldt de opgaver vi får, og her viser vi vores idé om at blande det helt rå med det skønne feminine. Som de sagde i skolen; vi blander Camilla’s stil med det rå :) hæhæhæ.. 
Vi skulle jo finde på noget helt nyt, og jeg tror snart vi alle er godt træt af det helt sorte og alle tør ikke springe på Buch vognen endnu, så vi fandt den gyldne middelvej, og jeg tror sku det kunne blive et hit for den almindelige dansker! I love it :) 
Jeg stod for at lave collagen som skulle vise kollisionen af det rå og feminine som ender forenden af pilene. Det hedder et Mood board som beskriver stemningen af vores tøjstema ret godt. 
Nå men jeg må i bad og håbe at læren og klassen er lige så begejstrede for vores fremlæggelse som vi :)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the print hit my sportswear