Dagens outfit

Update

Hej piger  ♡

Så sidder jeg på færgen på vej til Århus og ser frem til en lille smut sightseeing! :) Vi skal først bo på et fransk inspireret hotel, det glæder jeg mig meget til og det vil være i Århus. Så skal vi i morgen til Skagen og bo på Brøndums Hotel, som skulle være det famøse hotel som Skagen malerne indlogerede i og Karen Blixen endvidere. 
Det er den kendte uge 29, hvor Skagen plejer at blive overtaget af de kendte, kongelige osv. – men min mor overhørte at i år er det Tisvilde at alle de vilde Københavnere overtager. Så vi har forhåbentligt Skagen for os selv (; 
 I går fandt jeg den smukkeste stol, eller hvad jeg skal kalde den, for jeg har egentlig tænkt mig at bruge den som et lille bord, hvor jeg vil have et kæmpe fad med massere af stearinlys på. Det var sat ned med 70% så der var intet der kunne stoppe mig :)
Jeg tror også det kommer lidt af at jeg lige havde set filmen Eat Pray Love, hvor Julia Roberts rejser rundt i verdenen for at finde sig selv. Hun tager bl.a. til Indien hvor hun bor i et smukt tempel, som jeg blev så inspireret af. 

Det tror jeg også var med til at få mig til at falde i den dybeste forelskelse i den smukke kjole/tunika fra NoaNoa. Den har en helt fantastisk dyb udskæring, så jeg forestiller mig at have en fin bikini indenunder som kan titte frem. Ellers tænker jeg at bruge den inden under min skind og frynse jakke for at gøre det lidt mere rustikt og ikke nær så fint, med alt det smukke broderi :) 
Sidst men ikke mindst anbefalede min svigermor mig at læse “Helbred dit liv” skrevet af Louise L. Hay. Det er en super inspirerende bog der virkelig sætter ens hverdag i perspektiv. Hun forklarer hvordan vores tankesæt har al magt og indflydelse på vores individuelle oplevelser og tiltrækning af bestemte hændelser og skikkelser i vores liv. Hvis vi ændre vores tanker, fremprovokerer vi og tiltrækker vi det som vi tænker. Hvis vi tror på det gode får vi det gode. Den opgivende sindstilstand tiltrækker tab og fejltagelser. Så hvis vi ændre vores indstilling ændre vi vores oplevelser. 
Hun giver en masse gode eksempler på gode mønstre man kan tilvænne sig i sin hverdag. Så jeg har grebet overstregnings tudsen og sluger hvert eneste kapitel til mig. Hun er helt fantastisk og glæder mig til at afprøve hendes metoder. 
Jeg håber I nyder det derhjemme 

2

  • Anonymous

    Hvor er stolen købt og hvad koster den? Den er SÅ fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er købt i Bahne men i Holbæk <3 og den kostede 1499,- og var sat ned til 599,- Elsker den! :) Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit