Dagens outfit

Update

Hej piger 
Så fik jeg startet morgenen på en rigtig dejlig måde, solen skinnede så fint ind og det gav et kæmpe boost energi, det er ikke den der tunge varme mere jeg oplever i hytten om morgenen, men finere i det :) – jeg burde have vidst at det ville begynde at regne, så jeg endte med at have solbriller på i regnen!? 
Inden da tog Stefano og jeg op og købte ind til morgenmad. Jeg fandt selvfølgelig en masse andet også men man må altså sætte grænser for galskaben :) Jeg købte bl.a. nogle blade som kan kreare icedtea! hihih lidt fjollet, men sådan noget må jeg altid bare prøve :) 
Det bedste var næsten at jeg også fik købt nogle blomster til hytten ♡ Det er dejligt, synes det frisker sådan op :) særligt da jeg fik hovedrengøringen gjort i går :)) 
Endeligt blev det til skyr med vanilie, hindbær, blåbær og Løgismose müsli :) Caroline har jo, som sædvanlig inspireret mig på madplanet med skyr. Det er springfyldt med protein, hvilket virkeligt er godt for en som mig og Caro som hele tiden er sultne :)
mums altså! Sådan noget er bare lækkert at starte sin morgen på. Særligt da jeg vidste at jeg skulle op og træne! Lige nu er vi hos Stefano og jeg tænker at løbe en tur med hundene først som opvarmning. Stefano er træt, han mener at han stadig er tæsket efter at have løbet 7,5 km. og trænet.. så han er ikke meget for at løbe med.
Så jeg kører girl power-stil :) 
I må have en dejlig dag de damer 

4

  • Hvor ser det bare lækkert ud smukkeste Cam – mums! Savner dig, ringer senere <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hej Camilla :)Jeg tænkte på, hvordan har du det med at din kæreste er soldat, jeg tænker med piger osv? Har det været noget problem også når han nu har været udsendt etc?Jeg er selv begyndt at se en fyr, som er soldat, og jeg er i tvivl om det vil holde, fordi soldater er kendt for at være pigeglade

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kære søde Anonym Ihh hvor er det en vanskelig situation du står i. Den selv samme har jeg stået i. Det eneste var bare at jeg vidste med 100% sikkerhed at Stefano (min soldat) var en god fyr. Han var helt nede på jorden og vi havde været sammen 3 år – næsten uafbrudt. Så det er en ting det er god at sikre sig inden du siger ja til at gå og vente på ham. For at vente på ham betyder at vente 100% begge veje – hvilket er noget I skal have klargjort med hinanden først. Ellers vil der gå frustration i den! Det med at soldater er pige glade, er en fordom det er opstået, fra helt gamle dage hvor soldater så vidt som marinesoldater var afsted flere år i streg – de var endelig pigeglade når de endelig nået til byerne for en tid væk fra krig. Men sådan er det ikke mere. Højst et halvt år ser man dem ikke og det kan alle vente, hvis man virkelig et hamrende forelsket og dermed ikke har lyst til at se andre. Enten skal I finde ud af det nu hvor i står med hinanden, også selvom I måske lige er begyndt at ses. Fordi det er så vigtigt at jeres forventninger er afstemt. Men jeg kan godt fortælle dig, når alt dette er sagt, at jeg ikke kun var bange for at han ville møde en soldater pige som han ville falde for pga. deres fællesinteresse men også at vi skulle ændre os og ikke kunne finde ud af det sammen igen. Det er svært at sammenligne situationer. Men vi skal være stolte af vores soldater og håbe på at de vil os lige så meget som vi vil dem – for i sidste ende kan vi ikke tvinge dem til noget. Vi kan kun stole på at det de gør er velovervejet. Men lad mig sige det sådan her, vores soldaterfyres venner er nogle rigtig svin. Puha… Men sådan må man skille bukkene fra fårene.:) xoxoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit