My hair

– herStyler

HerStyler bruger jeg til mit hår når det er ekstra kedeligt :) Bruger det når jeg ønsker det enten silkeglat eller slangekrøllerigt :)
Jeg købte glattejernet i Florida, Orlando, da jeg var der for en måneds tid siden. Her blev der reklameret for det fysisk i diverse kæmpe malls, hvor man fik lov at få enten glattet eller krøllet sit hår med dette vidunder af et glattejern.
Jeg var meget skeptisk overfor det da jeg for nogle år siden formåede at ødelægge mit hår fuldstændigt med glattejern.
Men det lod jeg ligge bagerst i hukommelsen og prøvede alligevel, så vild jeg nu var på den tur, og fik de fineste bløde slangekrøller. Sælgeren snakkede længe om hvordan resultatet holder i op til 5 dage (vel og mærke uden hårvask) og at vi ville få diverse luksus produkter med oveni nu vi var dem vi var… :o total sælger trick – og det virkede selvfølgelig på mig :)) ha-ha

Vi har dog anderledes stikkontakter herhjemme og strøm for den sags skyld, så jeg var ved at rive alt mit hår ud af mig selv da jeg pludselig stod og ikke kunne vende mit glattejern 180 grader og lave fine slangekrøller!
Min far kom dog til undsætning som sædvanlig og fiksede det lige med en mærkelig adaptor. Vóila! Luksus glattejern i brug til mig :)

Det er genialt som glattejern men også til at lave de flotte krøller, som meningen egentlig var for dette glattejern til mig :) Jeg brugte det så sent som i morges, og det går bare super hurtigt og efterlader et silke agtig look trods det er krøllet :)
Der reklameres jo også med at det ikke skader håret.. men at det decideret skulle være sundt.. – det ved jeg dog ikke om jeg tror på, og jeg tør ikke bruge det nok til at finde ud af om det er rigtigt. Men nu må vi se :)

Der vil snart være en give away på højkant igen, så følg med her på bloggen :) – jeg kan afsløre at den er pelset :))

xoxoxo Camilla

5

  • Christina

    UUUUUuuuhhhh Eeeeeeelsker pels, håber der er bedre held denne gang:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder jo fantastisk med sådan en glattejern. Hvem ville ikke gerne have sådan et skøn glattejern som kan glatte og lave skønne krøller <3Ved du om det noget man kan købe i Danmark? Eller der er andre mærker som har noget lign? Knus Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du kan købe det over nettet, herstyler.com, men det kan næsten ikke betale sig da det er så dyrt – jeg fik et særligt tilbud – 50% + diverse produkter. Ville normalt aldrig købe det til fuld pris. Men nu er dette jern jo også virkelig godt! så måske det er det værd? Herhjemme skal du bare gå efter et “rundt” glattejern, for det gælder jo om at kunne svinge håret rundt om selv glattejernet mens det er varmt så det buer.. så tror ret meget kan bruges. Bare sørg for at pladerne er af ceramic.Jeg kan prøve at undersøge det :) xoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusinde tak for det lange svar ;-) Vil gå på jagt efter sådan et <3 Knus Sofie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit