My hair

Hej piger!

Mange af jer har spurgt ind til mit hår – hvordan jeg får det til at få den fylde og bedroom-agtige look.

Egentlig er min nemmeste og bedste vej til dette look bare ikke at rede mit hår.. that’s my recipe!
Når jeg går i bad så lader jeg det bare tørre i håndklædet og sover på det med moroccanoil i, uden hverken at tørre eller redde det ud. Derefter op i knold – sådan en sjusket en. Det behøver ikke at være i længere tid end 1 time.
Efter tre dage med denne procedure har du et kæmpe hår som højst sandsynligt er mega filtret! – Det er mit hår faktisk på disse billeder:: har så formået at få en fletning ud af det :)) det der gør at det alligevel ser så sundt ud er ved brug af moroccanoil! Du kan evt. rede bare spidserne ud!

Ellers hvis jeg har redt håret og det bare er fladt og kedeligt, bruger jeg disse fantastiske produkter til at sætte liv i det:

Hårpudder er virkelig the thing for fylde! Det er det bedste du kan gøre.. men det hjælper bare ikke noget i helt nyvasket hår.. så der må man vente lidt. Derefter tager jeg lidt Dry Volume Booster i fra Gun-Britt, hun er så skøn <3 Hvis der stadig mangler lidt, og det skal være ekstra beach'ed benytter jeg mig af Dennis Knudsens Saltwater Spray . Start eller slut altid af med Moroccanoil! <3

Hvis du ikke har overskud til at finde den helt rette hårpudder til lige netop dit hår, og virkelig har brug for volume – så er H&M’s Volume Powder virkelig god – nok føles dit hår som et klistret bolche.. men dit hår er bare lækkert!!! :) 
Håber det her indlæg hjalp lidt på forståelsen på mit rodede hår :)) 
– Ellers er der også mange andre (normale) mennesker som vasker deres hår normalt og reder det efter bad men så tuperer det efter de har tørret det!.. Jeg har aldrig gjort mig i tupering så jeg vil nødig råde jer til noget! 
Rigtig god aften 
xoxoxo Camilla

3

  • Ih et skønt indlæg! Tak for tips, det er virkelig lækkert! Mit hår er nemlig altid så fladt og klasket, så det er fedt med lidt råd til, hvilke produkter der virkelig giver fylde og struktur :)- Louisehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg kan heller ikke leve uden min hårpudder, men syntes sku den er lidt dyr giver ca. 150 kr. for 12 g, så det kunne da være jeg skulle prøve den fra HM eller Gun-britt, jeg sværger også til hendes hårlak fordi det er den eneste lak der kan holde liv i mit tunge hår:) Men det er altid rart med lidt erfaringer og inspiration, så jeg siger mange tak :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags inspiration