Tibetlampels og fjerhalskæde

Efter shoppeturen

Købte disse fine armbånd fra HultQuist. Elsker bare HultQuist, særligt deres armbånd, de holder fantastisk godt og er bare virkelig et fantastisk stykke arbejde. De har deres eget lille hjørne i Illum, så købte disse to darlinger <3

I Magasin i Lyngby opdagede jeg disse skønne produkter fra Gun-Britt. Den ene er en hårpudder – ‘Star Dust’ og den er super skøn til at give håret struktur og fylde. Elsker særligt denne fra Gun-Britt da den ikke gør håret stift og underligt! – man kan slet ikke mærke det er i – virkelig skønt :) 
Brugte tidligere H&Ms som virkelig gjorde det for mig, men den var virkelig svær at vaske ud! – urgh!
Det andet er en Dry Volume Booster (spray) – til volume og struktur aswell. 
Jeg har virkelig brug for disse to fætre, da jeg jo for tiden bruger Moroccanoil serien og derfor bliver mit hår så flat, da det bliver redt og pudset om. Derfor er disse to, det perfekt par dertil mit styling efterfølgende. – Ville aldrig undvære Moroccanoil <3 det er guld værd for mit lange vinter trætte hår!

Min mor var så god at købe disse to ynglings deodoranter til mig – de dufter himmelsk! mums hvis man kan sige det om en deo. :))

Denne Chanel sag, købte jeg til 100,- den kostede ellers 370,- men da de havde fået så lidt hjem af den, solgte de den så billigt. Det gav ikke helt mening men jeg greb den hurtigt – lige så vel gjorde min mor (faktisk to greb hun) da det er sådan en fantastisk frisk citrus duft Chanel Chance <3 
Det er faktisk en gennemsigtig, glimmer, parfume creme man smøre på håndledet og kravebenene og hvor man nu ellers synes – virkelig fin til fest :)
I Magasin købte jeg den hos Chanel.

Hæhæ.. I tænkte sikkert; “Hvad er det!??!” men det er mine nye rævepels luffer <3 de var der i sorte, mat lilla og denne fine kamel farve. De er så bløde indvendigt og jeg kunne bare ikke stå for det puffede, pelsede ydre :)) De kostede 699,- normalt men var 50% nedsat! mums endnu engang! :))

StyleButler halskæden er den jeg prøvede på i indlægget; http://rostedraw.blogspot.dk/2013/01/tibetlampels-og-fjerhalskde.html og endte med at købe denne darling da der var 50% på den også! <3 for 3. gang mums! elsker den!!! 

Den fine Tibetpelsvest fra StyleButler <3 

Min mor var også så god at købe disse fine toppe, de er så dejligt lette og bløde, og farven er sensationel dejlig <3 namme :)) 
xoxoxo Camilla

5

  • Sikke en masse skønne ting, du har købt dig <3 Er virkelig vild med armbåndene, de er så smukke. Har selv kigget på dem og de er bare så.. Uha ja, skønne! Hvor meget koster pelsvesten? Den er så fin. Tillykke med dine køb. Forsat god søndag :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja de er virkelig skønne ikke??!Den kostede 3000,- med var nedsat med 50% så gav 1499,- :)) Tak søde I lige måde søde <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Vinder af giveaway? :B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud, hvor er halskæden dog unik! Sikke fede køb, bliver helt ærgerlig over at ha’ brugt alle mine udsalgspenge… <3Line :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tibetlampels og fjerhalskæde