Journelle ♡

Bare lige lidt..

Hej piger 
Jeg fik købt nogle fantastiske ting her i weekenden! 
Egentlig skulle jeg bare have Rudolph Cares deodorant som er så skøn! Den dufter sødt og er dejlig mild mod huden – den kan jeg kun anbefale!  
Men så faldt jeg over Jurliques facemist som jeg længe har ønsket mig – jeg elsker nemlig når jeg kommer hjem fra en lang dag at friske op med Tromborgs facemist. Jurlique har lavet en mindre udgave som er til at have med i tasken så det vil jeg have. Den er god at have på sig når man er ude da den også fungere rensende og fugtende – hvilket ofte er nødvendigt når vi er ude i al offentligheden. 
Da jeg stod der kunne jeg heller ikke lade være med at prøve deres håndcreme med duft af lavendel ligesom facemisten. 
Mine hænder og særligt neglebånd er så tørre for tiden.. jeg ved ikke hvad jeg gør forkert.. min negledame fortæller mig at det er det svingende vejr der gør det.. Så vi må være ekstra gavmilde mod vores hænder og det er jeg med denne lækre håndcreme :) 
Sidst da jeg stod ved kassen og troede det var slut, så jeg selvfølgelig Essies skønne neglelakker i masse vis. Jeg faldt særligt over den der glitrede selvfølgelig, men den jeg valgte har sådan et smukt metallic skær – love that! 
Senere var der shampoo heaven bod! Jeg kunne få en shampoo og en conditioner for 500,- fra henholdvis Redken og Kérastase – lige de mærker jeg elsker.. nok er de langt fra økologiske, men det gør bare alt godt for at få min hår til at se lækkert ud. Volume og blødhed til mig på kæmpe flaske 
Tilgengæld var der en dejlig økologisk shampoo som jeg blev anbefalet, så lidt har jeg da fuldt min øko.-princip – den er så fin med et træ låg :) 
Udover det var en god saltvandsspray nedsat som hun demonstrerede på mig ved at lufttørre mit hår efter at have påført den – så smart og det gav det der beachede look som jeg elsker :) 
Når piger, i morgen begynder jeg en uges skoleforløb som en del af min uddannelse som salgsassistent. Jeg er helt klar, med spidsede blyanter, mappen i alfabetisk rækkefølge og vanddukken på køl. 
Jeg går hen og bliver nørd når jeg endelig sidder på skolebænken :) 

2

  • Anonymous

    Jeg kender det al for godt, når der går shopaholic i én… Er rudolphs deo antiperspirant? Jeg har selv haft en mist fra jurlique med rosen ekstrakt. Den var så god, kom til at savne den nu når du nævner det… Jeg må ud og se om de stadig har den og også lige prøve den du har… Spændende med skolen. Hvad går det ud på? Kan du fortælle kort om din udd.? Hvordan du fandt ud af du ville det? Godt nok går mange af også med fashion inside us men ikke altid man vælger den retning. Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jaa det er ret sikker på :) Jeg havde den også med i skolen i dag og alle pigerne var helt vilde og skulle have navn på den og det hele, fordi den bare dufter så skønt! Niels Brock hvor jeg er på nogle skoleforløb ind i mellem mit arbejde i Buch over 2 år, så afslutter jeg med en fagprøve her til november :) Jeg fandt hurtigt ud af, efter jeg havde gået et semester på CBS, at det er umuligt at få et job uden erfaring, så jeg vidste jeg måtte uddanne mig. Så med min studentereksamen kunne jeg på 12 uger få en HGS som ellers normalt tager 2 år – (HG) og derefter komme i praktik i butik i 2 år og blive færdig som salgsassistent som åbner alle døre – særligt som butikschef – hvilket er mit mål :) Det er få gange du er i skole, men det er tilgengæld intensivt i 1-2 uger pr. gang hvor man har om service, markedsføring, økonomi ect. Meget spændende, og lige noget for mig :) xxoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journelle ♡