Dagens outfit

Frivillig

Hej læsere.

Carrie har lige gjort det slut med Mr. Big, da han ikke med sikkerhed kan fortælle hende at det vil være dem for altid. Nu er hun ude med Yankie fyren til Dolce & Gabbana fest :)

Hihi… Jeg sidder fortsat og ser Sex & the City med en sød, cremet chai te :) Jeg har lige været i bad efter at have spist en sen middag med mine forældre. Under middagen kunne jeg fortælle dem om mit første møde med ‘min ældre’ :) – Jeg er jo nu officielt blevet besøgsven – frivillig hos Røde Kors.
Det var så hyggeligt, hun havde bagt boller og var mere end glad for at møde mig :) Ansvars personen forlod os undervejs, da hun følte det bare kørte på skinner, hvilket det også gjorde :)

Vi fik snakket om alt mellem himmel og jord, det var bare super hyggeligt og det var også sådan jeg forestillede mig det ville være, så det rart! Derudover fik vi snakket om vores forventninger til det hele og de planer vi har for det. Så som at vi skal ud og gå en del inde i byen og opleve en masse og sådan forskelligt hyggeligt :)

Vi planlægger fra gang til gang hvornår og hvordan. Det er helt klart bedst for mig sådan, da ingen af mine uger og dage ser ens ud.
Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og virkelig lære ‘min ældre’ at kende og føle at jeg har gjort noget godt og bedre for hende :)

– Hvis du føler at du har fået blod på tanden til frivilligt arbejde kan du ringe på 35259200 og bare spørge hvis der er noget du kunne være interesseret i – du kan se de forskellige muligheder her :) <3
God nat 
xoxoxo Camilla

4

  • Hvor er du bare inspirerende. Flot af dig at gøre så god en gerning Camilla :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Som tidligere skrevet syntes jeg det er super stort at du har fået dig en besøgs ven, al respekt til dig :) Hvis vi alle gjorde som dig, ville verden sku være et bedre sted at være og det mener jeg virkelig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Christina ! <3 Ja det ville være fantastisk, en skønne dag :) – Rom blev ikke bygget på en dag som man siger :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit