Golden bracelet and skin

Love to wear you Day and night

Hej piger <3 Så kom min nye Day bluse på <3 
Da jeg kom hjem i dag tog jeg mig endelig sammen og fik vasket alt mit fineste tøj, som jeg ikke tør smide i vaskemaskinen. Det tog sin tid, men det er altså det værd! Jeg kan begynde at græde hvis noget går galt hvad mit tøj angår…… ! -.- Det endte det så også med….. En at mine ynglings toppe krympede helt vildt! Jeg havde på fornemmelsen at den skulle til rens.. men jeg tænkte at det ikke kunne være rigtigt og at det var noget pjat… men nej nej… puhu :( dybt ulykkelig var jeg.. Ikke nok med det var jeg helt bombet efter morgentræning i Lyngby med min veninde i morges inden arbejde. Vi fik bokset og løbet, trænet arme, mave og ryg. Det var super intensivt men stadig smadder hyggeligt og sjovt at presse hinanden til det yderste! Det er dejligt med motivation. Jeg har altid bedst kunnet lide at have en træningspartner eller at gå til hold hvor man virkelig bliver presset. Jeg er god til at gøre hvad andre siger… Det kan både være godt og dårligt. Så lige nu sidder jeg og er godt øm. Men fryder mig for det er lækkert at kunne mærke resultater. 
Min storebror har fødselsdag i morgen så den skal vi ud og fejre hele familien kl. 15. Det glæder jeg mig meget til. Inden da ved jeg ikke helt endnu hvad jeg skal vælge at tage mig til, der er mange muligheder! Men ville helst gerne prøve at få slappet mest af muligt. 
Min mor afslørede for mig i går at hvis jeg kunne få uge 41 fri så ville hun tage mig til Barcelona :) og det kunne jeg godt, så jeg skal til Barcelona for første gang :) Jeg har været mange gange i Spanien, men ikke Barcelona. Der skulle være ret kriminelt, men jeg forudser at vi kommer til at bo godt og sikkert. Ligegyldigt hvad glæder jeg mig bare til at sætte mig på et fly sydpå. Det synes jeg efterhånden er længe siden! :) 
hihihi nå nu vil jeg smutte i seng og nyde ikke at skulle sætte mit vækkeur til i morgen <3 
I må have en skøn Grundlovsdag <3 
xoxoxoxoxo Camilla

2

  • Der er altså ikke mere kriminelt i Barcelona end i København ;) Jeg har boet der i et halvt år og knuselsker kulturen og byen i særdeleshed <3 Glæd dig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har bare en del bekendte der har fortalt om hvordan de blev bestjålet.. så det er derfor :o)Uha det lyder sørme lækkert! Det gør jeg virkelig :) Godt at høre! <3 xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden bracelet and skin