Dagens outfit

Last night’s panorama

Lige nu sidder jeg på rensdyrskindtæppet og ser ‘Sabrina’ – en skøn film jeg traditionelt ser om sommeren med alle de bedste kvinder i familien når vi er i sommerhuset en sløv, regnfuld, sommer dag.
Jeg har fri i dag og tænkte jeg ville nyde morgenen og fejre dovenskaben :) – inden jeg tager op og træner og tager mig af nogle ærinder.

I går aftes var jeg sammen med venner fra holdet jeg var i Florida med <3 vi spiste en skøn sen middag og havde det bare hammer hyggeligt! – der blev virkelig grint.
Mille som lagde hus og fantastisk middag til havde det mest imponerende hus! særligt køkkenet. Hold da op! – man kunne smide mad ned i afløbet og så kunne det flænse det i småstykker så det alligevel kunne komme gennem afløbet! og sådan gjorde man bare det! – så vi smed bare lige en mexicansk madpandekage derned og med lidt skub fra opvaskebørsten var den afsted! Der var også en ekstra vandhane med kogene vand bare! :D ++ emhætten lignede noget Bang&Olufsen cd-afspiller agtigt noget. Det var virkelig elegant!

Vi fik spist en masse chokolade og andet godt efter middagen og hygget. Det blev ikke rigtig sent da flere skulle op på arbejde dagen efter.
Billedet ovenover blev taget fra min iPhone 5, som panorama billede – hvilket jeg slet ikke vidste den kunne. En af mine godeste venner tog det mens vi sad :) – Det smart ikke !? Det kommer jeg til at nyde godt af, kan jeg godt fortælle jer!

Nå men jeg vil se sidste halvdel af filmen og da komme videre i programmet for i dag :)
Hav en skøn dag piger!

xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit