Lav selv rustikt træbord

Mit Berlin

Her kommer min lille Berlin-guide som lovet :)

Vi har altid taget bilen til Berlin. Bil – færge (Gedser/Rostock) – bil. Det er en nem, enkel og hurtig måde, specielt når man er flere, det er hyggeligere på den måde at rejse sammen :)
Det gamle øst Berlin er der jeg foretrækker at være. Helst på hotel Hilton. Det kan godt lyde fancy nok, men tit har de særlige deals og billige løsninger som virkelig er pengene værd. Ikke nok med det ligger hotellet helt perfekt centralt placeret, på MohrenStrasse 30 på Gendarmenpladz.

Hilton er sådan et lækkert hotel, i sig selv, men også lige den der ligger i hjertet af Berlins bedste shoppe og spise steder. Vi startede hver morgen ud med den lækreste morgenmadsbuffet, hvor særligt deres pandekager med rosiner ligger højt på listen! ikke nok med det kan du booke bord lige ud til Gendarmenpladz og se den smukke udsigt, som på billede 1, her forneden, højre hjørne øverst, de andre billeder er også fra hotellets lounge og vores værelse. Loungen er så fin, og der nød vi virkelig at sidde og drikke cocktails til live musik :) så hyggeligt og unikt! Udover det er der et lækkert spa område med en stor pool og trænings muligheder. Det lækkert at starte sin morgen ud med en svømmetur og jacuzzi :))

Indkøb! – one word.. Friedrichstrasse!

Galleries Lafayette er forbundet via kælderpassage med to andre shoppingcentre, hvor der også er en del luksuriøse forretninger, outlet og interiør butikker, der prøvede bl.a. en super lækker pels jakke fra Dolce and Gabbana, den var lilla og 40% nedsat.. men det betød alligevel at den kostede en mia.
Det smarte er at hvis det er en regnvejrs dag, behøver man ikke slente udenfor, da de store shoppingcentre er forbundet – det får du nemt en hel dag til at gå med! Men det er dog det værd at bevæge sig højre ned af Freidrichstrasse hvis du har Lafayette i ryggen, ned til Zara <3 kæmpe stor lækker Zara <3 + kæmpe COS, Lush, All Saints mm.

Skal lige huske at sige at på Mohrenstrasse finder du på hjørnet ved hotel Hilton den store chokolade butik, som er den ældste i Berlin og hvor der ligger en super fint restaurant på øverste etage. Det er noget man bare skal ind og se!

I det gamle vest Berlin ligger Kadewe <3 som er et kæmpe stort, hvis nok 7. etagers varehus – lidt ala Illum og Magasin, hvor der også ligger et gourmet etage med en masse ø'er af specialiteter hvor du kan sætte dig og spise en hurtig lækker frokost, det er så hyggeligt og lækkert :) ++ champagne lounger og lækre kageboder :) – Elsker Kadewe, det har det hele <3

På Alexanderpladz ved jeg skulle ligge et kæmpe shopping center også som jeg bare aldrig har nået. Det må også være et must!

Ellers synes jeg kulturelt set at det er et must at se de dele af Berlin muren der er tilbage, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Reichstag som er det tyske parlament. Det synes jeg er nok kulturelle indslag :)

Håber det gav lidt :) 

xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav selv rustikt træbord