Dagens outfit

SPA*senses

Hej piger  

Comwell’s Spa*Senses er navnet på den nye serie af kropsprodukter som er udviklet af Matas i samarbejde med spaeksperter fra Comwell Spa. Serien består af en Gel Body Scrub, Dry Body Oil og en Body Butter og har en fantastisk duft af abrikos, acai og trænoter. Produkterne er baseret på fugtgivende abrikoskerneolie og olie fra acai bær, der er rig på antioxidanter. 90% af indholdet i hele serien er af naturlig oprindelse.

og disse tre vidundere købte jeg efter min spabehandling på Comwell i Kørsor, Grand Park hotel i weekenden. En særlig behandling bygget op om denne skønne hudplejeserie fra Comwell dem selv –  En fantastisk behandling med 90% økologiske produkter, med fokus på kroppen – det skønne Acai bær er den bærende ingrediens i vores nye serie Spa* Senses. Acai bærret er rig på antioxidanter og hjælper med at beskytte huden mod tidlig ældning. I denne behandling glæder du din krop med alt hvad der er ”SPA” – Salus per Aquam – sundhed/helse gennem vand. Du vil opleve den skønneste blide scrub på kroppen, en gelscrub med Acaibær og økologiske abrikoskerner. Et skønt varmt olie karbad venter nu på dig– alt imedens du kan nyde en fantastisk økologisk drik. Efterfølgende modtager din krop en vidunderlig indsmøring i dry oil og body butter begge fra Spa*Senses serien – igen med masser af Acaibær som ingrediens, varme lavasten fordeles på kroppen under indsmøringen – total afslapning. I behandlingen indgår også en ansigts Clay maske fra Spalosophy serien, hvor vi benytter de skønneste varmekompres inden masken lægges for at opnå det bedste resultat. 


Jeg elsker duften og kan simpelthen ikke lade vær med at glæde mig til at skulle i bad så jeg kan benytte mig af dem 
og ikke desto mindre kan vi alle være med til at nyde godt af disse produkter og lave vores egen spabehandling, da sådan en serie koster under 300,- Det synes jeg er super rart da jeg ved jeg kommer til at blive afhængig af mit skud acaibær :)  


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit