Sushi, dinner og dressing up

Acaibær under armene? med største fornøjelse!

Godeftermiddag de damer 
Jeg hører Justin Timberlake på fuld udblæsning efter at have ryddet op her ude i hytten. Nu skal jeg til at bevæge mig ud i øsen og køre mod Jyllinge hvor jeg skal lave ballade med lille Arnold og hans smukke mor  
Når jeg kigger her fra køkkenbordet og ud på resten af hytten bliver jeg lidt trist over at se de 3 papkasser jeg har fyldt med Lisbeth Dahl darlinger. De er for tunge til at jeg selv kan rykke rundt på det men det fylder for meget til at jeg bare kan have det stående. Jeg var vidst lidt for entusiastisk da jeg købte det hele i starten af måneden. hmm.. Det må komme ind i huset, enten på loftet eller i kælderen, for mit åsyn klarer ikke det her mere. Kender I det?? Så fokuserer man lige på en negativ ting i stedet for alle de skønne..
Men nu skal I bare se en af de skønne ting som jeg kunne fokusere på i stedet – nemlig Rudolph Cares nye og første deodorant som dufter lige så skønt som body olien og håndcremen – jeg kunne ikke ønske mig en bedre duft! Det er bare så sindssygt vigtigt at det man smøre sin følsomme hud ind i er noget lækkert og mildt, som denne fine duft som Elisabeth Rudolph har krearet  Den koster 150,- er hver eneste lille ml og acaibær værd  skønt!

2

  • Hvor er det bare et fint design. Sødt og enkelt. :) Og ja, super vigtigt at passe godt på sin hud. Man skal da hvert fald gøre alt for at undgå parfumeallergi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sådan et lækkert design :) Ja enkel – tror det er fordi den er unisex.. :) Hun er også bare så god hende Rudolph :) Ja for parfume allergi er bare så skrækkelig at lide af :( xoxo Cammilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi, dinner og dressing up