Something feminine for the weekend ♡

Genfind kærligheden

Hello blog ! 
Endnu en skoledag er gået. 
Jeg har en uge igen og så er dét skoleforløb om råmaterialer gået. 
Tiden går simpelthen så hurtigt! Det er helt uhyggeligt – inden jeg får set mig om er jeg færdig som elev! gisp! Men jeg nyder hvert eneste øjeblik, og at få mest muligt ud af de fantastiske muligheder som jeg er så heldigt at opleve. 
Endnu en ting jeg har mulighed for for tiden er alle de vigtige småting, så som at sortere i tøj. Jeg havde nemlig en kæmpe tøjkrise her til morgen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Selvom jeg ellers havde lagt to sæt frem som jeg kunne vælge i mellem, alt efter hvad jeg havde lyst til når jeg vågnede. Det endte, som I måske kender det, at alt mit tøj lå ud over det hele og jeg næsten rev mig selv i håret af frustration! 
Jeg ved det ikke.. jeg har det sådan at når jeg har haft fridage så pludselig er jeg fuld af inspiration, særligt efter ferie osv. så kører det bare med at sætte tøj sammen. Men nogle gange, særligt når jeg skal tidligt op og ikke er særlig frisk, som for tiden hvor jeg skal meget tidligt op i skolen, så er jeg bare helt ved siden af mig selv og kan stå og kigge på det lækreste stativ med tøj og tænke .. wtfsId (What the f*ck shall I do) Det er forfærdeligt, for mit tøj fortjener meget mere respekt end det! I must say! :) 
Så jeg fik ryddet ud og luftet alle mine pelse, det vil sige jeg hang dem på bøjler og hang dem på knager fra terassens tag hvor de så luftede lidt. Det nåede at blive så koldt, næsten frost, hvilket var et held, da det hjælper på fældning og dræber eventuelle bakterier. 
Nå! Men jeg endte med dette outfit, hvilket er nogle stykker tøj og bælte som jeg enten slet ikke har haft på eller er virkelig længe siden. Jeg tror på at man kan se sig træt på sit tøj. Og derfor er det vigtig at muge ud og evt. hænge tøjet i nye sæt eller bare anderledes, så der kommer lidt nyt liv i det. Man kan tit tænke i de samme sæt når man kigger på tøjet, og det er dér vi kan gå død i at finde noget godt at tage på, da vi automatisk ser det for os i vores hoved når vi hiver noget ud. 
Så derfor, er det sundt at tage noget på som man ellers altid rammer udenom og så tvinge det på. For så kan man som mig genfinde kærligheden igen for tøjet og få blod på tanden for at mixe og matche ens skønne stykke kluns som man ellers var så træt af eller ikke ved hvad man skal gøre med. 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something feminine for the weekend ♡