Justin

In sickness and in health

Hej piger.
De sidste 2 dage har jeg ligget syg i sengen.. Det ikke særlig sjovt da jeg har en masse på programmet og ikke har tid til at ligge og pleje mig selv.. Men sådan noget kan man jo ikke styre. 
Jeg er omringet af influenza så selvfølgelig tager min krop med glæde i mod det.. typisk. Jeg overvejer kraftigt at gå til lægen inden for den nærmeste tid og få råd hvis ikke recept på noget til mit immunforsvar. For jeg nægter simpelthen at være syg hele tiden! Jeg har ikke tid til det pjat! – ja undskyld mig.. 
Nå men min smerte i halsen er gået over over nattens forløb, nu døjer jeg bare med en svag krop og dunket i hovedet. Det bedre.. 
Til selvskab har jeg massere af frugt, særligt jordbær, appelsiner, blåbær, æbler og kiwi <3 
ellers som I kan se har jeg altid en masse godter.. ikke sønderligt sundt da jeg jo bare ligger og læser Oles ‘livet er en gave’, ser tv eller blogger.. men det er en lille trøst. Men nu kan jeg altså mærke konsekvensen af al den hygge.. jeg har ondt i nogle tænder.. gisp! Så nu har jeg hentet adskillige mængder vand til at neutralisere min mund. puha. 
Nå men jeg er i gang med mit review på alle Oles produkter. Det bliver et massivt indlæg. så hvis I ikke skal noget i aften, så kig forbi bloggen :) 
xoxoxo Camilla

2

  • Anonymous

    Rigtig god bedring til dig, husk at drikke en masse dejlig varm the og væske :) knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Justin