Sunday mornings

Pukkalicious

Hej piger
Så ligger jeg i sengen og nyder duften af Maroccanoil fra mit nyvaskede hår. Jeg skal nemlig tidlig afsted i morgen, da vi holder julehygge i butikken før åbningstid :) 
Jeg lavede her til aften den lækreste juice til mine forældre og jeg, hvori den bestod af; øko. gulerødder, tranebær, ingefær, æble, appelsiner, øko. spirulina og rødbede. Den havde den smukkeste farve og mine forældre drak flere glas! Jeg var meget fornøjet da jeg kan gå i seng velvidende om at de har fået deres vitaminer og mineraler for dagen. 
Jeg har en plan om at gøre det til et ritual, en form for vores daglige dessert :) som naturligvis vil være forskellig fra dag til dag. 
Det kræver da også lidt flere grøntsager og frugt. Og den har jeg fikset! Jeg vil nemlig bestille Aarstidernes MixKassen, hedder den, som jeg vil modtage hver uge, fyldt med friske øko. grøntsager og frugt :) 
Jeg vil sørge for at min familie aldrig skal lide under influenza eller andre dårligdomme, nogensinde igen og spise mere raw – rostedraw! hihiih 
Emne skift! Nemlig til noget andet helt fantastisk! 
Pukka  
Et fantastisk helseprodukt skabt 100% naturligt – mest kendt for sin velsmagende te, har nu også lanceret skønhedsprodukter, og jeg har endelig kastet mig over dem :) 

En serum, som jeg netop står og mangler, da jeg har tømt min Ole Henriksen godt og grundigt. Den smører jeg på hver aften efter rens af ansigt og hals.

Natcreme havde jeg heller ikke, så den er jeg meget glad for. Natcreme er federe end dagcreme da den kan få lov at få længere tid til at arbejde sig ind i huden 

Sidst men ikke mindst, en skøn øjencreme som forstår at dosere lige den mængde jeg har brug for. Jeg bruger min ringefinger til at smøre under og lige under øjenbrynet. Mit tip er at bruge ringefingeren da den er mest skånsom mod den sensitive hud omkring øjet 
Pukka finder du i de fleste helsekost butikker eller på nettet 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday mornings