All I wish for Christmas is...

Sunday mornings

Hej piger 
Jeg troede egentlig jeg skulle starte morgenen med at køre til Rødovre Centrum og købe en Joe’s juice med økologisk citron, ananas, ingefær, appelsin og Irmas skyr til morgenmad .. men nono. 
Min bil ville ikke køre 5 meter uden af ryste og opføre sig som var dens dage talte.. hm. 
Jeg fandt da ud af at højre forhjul var fladt og at den desperat var sulten efter benzin.. Stakkels bilis 
Jeg prøvede ikke at lade det gå mig for meget på, så jeg skyndte mig ind i hytten og satte gang i komfuret og elkedlen. Jeg skulle have varm havregrød med kanel og Pink Lady æbler i stedet  Hygge te fra Sv. Michelsen skulle også kunne gøre det og mit glas appelsin juice fra Valsølille med økologisk Spirulina. Næst skulle mine obligatoriske 3 vitaminer tages – Udo’s choice, Omnimin og d-vitamin, som jo er vigtig her om vinteren da vi ikke får den d-vitamin fra solen som vi plejer. 
Jeg har nemlig planer om ikke at blive syg denne vinter! Så dette er min morgenrutine. Jeg ville også gerne blive bedre til at drikke vand om morgenen, men det har jeg det svært med. Det kan jeg bedre hen af eftermiddagen og særligt om aftenen, men jeg prøver desperat :)
I dag skal jeg til min storebror, svigerinde og mine to smukke nevøer. Det glæder jeg mig meget til, da mine nevøer altid formår at varme mit hjerte ekstra meget med deres uskyldige smukke smil og latter. Jeg smelter stadig hver gang. Det er så skønt! 
Min bror introducerede mig og min svigerinde, sidst jeg var hos dem, for dokumentaren ‘Food Matters’ som videnskabeligt beviser hvor vigtigt vitaminer og mineraler er for os, og at mad i al helhed er vigtig ikke bliver tilberedt men fremstår i deres fulde natur. Det kurerer cancer. Kort sagt. se den ! 
Vi fik hurtigt bestilt noget super food, nemlig greens over nettet, som jeg glæder mig til at få med hjem i dag. Super food er også Spirulina som jeg blander med min morgenjuice, det kan købes i alle helsekost butikker, det skønne er at det deraf også er økologisk. 
En anden ting er at jeg sådan nyder mine smukke blomster som er sprunget så fint ud, det er skønt, og det i takt med min te og søde julemusik jamen så kunne det ikke blive en hyggeligere søndag!
 Min Sus og jeg har endda små planer om at tage i Tivoli i aften og nyde julens præg på Tivolis dekoration 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I wish for Christmas is...