Vinderen af give-away

Mornings

Min morgen startede ud med en dejlig frisk kop smoothie :) Jeg bryggede den selv i min blender, med blåbær, brombær, vanilie yoghurt + en sjat appelsin juice.
Jeg har lige set mr. & mrs. Smith og sådan kommet i humør til at lave om i hytten. Spørg mig ikke hvilken forbindelse de to ting har med hinanden :) – Efter vi var i Ilva, har jeg ikke kunne tænke på andet, end den stol jeg så og sofabord. Min mor kommer tidligt hjem nu jeg har en fri dag, så kan det være jeg kan overtale hende til at tage med mig :)

Jeg opdaterer jeg senere om hvorvidt jeg får købt noget med hjem eller ikke. For nu er der Amy’s ret på tv2 :)

xoxoxo Camilla

4

  • Anonymous

    Hej Camilla.Sikke en dejlige blog du har, det gør du godt! :)Det billede af dig som er lagt på Buch Copenhagen facebook her til aften hvor har du en rigtig smuk jakke på, hvad koster jakken?Kærlig Hilsen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak :) ! Den koster ca. 1499,- tror det er den nøjagtige pris, men kan ikke lige huske det præcis :) kan lige følge op på det :) Godaftenxoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonymous

      Okay tusind tak for så hurtig svar, må hellere se at tage forbi butikken snart!Jeg synes den ser så flot ud, tænker at den kunne være rigtig lækkert her til foråret :)Rigtig god aften til dig også! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selvfølgelig :) – ja det må du så sandelig! <3 Den er rigtig, rigtig flot! virkelig en unik forår OG sommer jakke! Tak :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af give-away