De Fire Aarstider

Mornings with me

Hej piger 
De sidste tre morgener når jeg vågner og åbner øjnene møder jeg det smukkeste solskin som står lige ind i hytten. Det giver sådan en smuk glans og glæde, så jeg kunne ikke lade vær med at tage nogle billeder af det 
Min morgen starter altid 08:05 hvor jeg tage mine hyggetuffer på fødderne og laver morgenmad. Jeg frisker mig op med Tromborgs Rose Water. Det skal siges at dette sker hver anden dag – det er de morgener jeg ikke er oppe og træne. 
Så starter jeg med at lave min smoothie som består af; græsk yogurt, mandelmælk, agave sirup, raw chokolade nips som er fyldt med antioxidanter, 1 banan og nogle gange blåbær som i dag – eller isterninger til at gøre den helt kold :) 
Jeg topper den med passionsfrugt og de dage jeg er oppe og træne blander jeg vanilje proteinpulver i. 
Den snupper jeg en tår af, smiler og begynder så på min vaffel, som består af; 2 æg, en håndfuld havregryn, 1 banan, kanel og vanilje. Det er simpelhen så let og tager ingen tid, så før jeg får set mig om er den færdig og jeg kan toppe den med de friske jordbær og mandler som jeg har skåret i, i mellem tiden. 
Det passer med at kl. bliver 08:20 og jeg kan se Jamie Oliver lave mad i tv mens jeg nyder min morgenmad på chaiselongen. 
Derefter gør jeg mig klar og skynder mig til toget som jeg altid når 08:58. Det tager mig ikke ret lang tid at gøre mig klar, det er meget lækkert :)
Synes virkelig det giver en god energi at nyde så smukke morgener som er i øjeblikket, det fylder mig virkelig med positiv energi. Dejligt! Det er sådan noget det gælder op at nyde og bruge tid på, det der gør én glad 
I morgen har jeg fri og skal bl.a. ind og beautybehandles på Frederiksberg, senere på Sticks med en veninde, hen på eftermiddagen få lavet negle og om aftenen ud og spise ♡ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De Fire Aarstider