Under the wear

All I wish for Christmas is…

Hej piger 
Tænkte jeg ville dele min ønskeliste med jer. Jeg begyndte allerede på den i sommers.. fordi jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når julen endelig nærmer sig, bliver jeg helt blank på mine egne ønsker, for i stedet at tænke på andres..
Så jeg har måtte hive mine noter frem fra min iPhone, og de går således
Gavekort til Buch Copenhagen
Nike Fuel+ Band
Raw Food bøger
Clean parfume Provence
Gavekort til Sticks ‘n Sushi
Tromborg Deluxe bodylotion, håndcreme og håndsæbe 
iPhone 5s guld :I 
Ole Henriksens nye ansigts olie 
Bodyoil fra Rudolph care
Moroccanoil hairspray 
En kobberfarvet gryde (Illums bolighus)
Spinningshorts str. 36
Trænings handsker (uden fingre)
MAC’s primer  
Escentric body wash 1 el. 2 
Beige yogamåtte
En blender der kan tåle nødder og isterninger
OBH’s wave krøllejern
♡ 
Oplevelser
Min liste er altid lang da jeg bruger den samme (efter at have streget de ting af der måtte komme til jul) til min fødselsdag, som falder i januar :) 
Min liste eksisterer kun på grund af kravet fra mine nærmeste, som jeg godt forstår nogle gange bare vil gøre det nemmere for dem. Ellers ville jeg ikke ønske eller bede om noget mere end en sund, rask og lykkelig familie 
Jeg tror virkelig det er vigtigt at vi husker julen for mere end hele det store indkøbs-julegave res som det altid bliver for de fleste.. Vi ønsker os jo i virkeligheden ikke materielle ting men følelsen af glæde, og den kan man opnår på mange andre måde end alle de forskellige fabrikerede plastik dimseliduser. 
Personlige gaver er altid bedst. Så hvis jeg kan slippe afsted med det når folk spørger hvad jeg ønsker mig, så plejer jeg at sige; ‘Overrask mig’ for den gave vil sige så meget mere om deres tanke om mig og deres egen energi lagt i mig. Det er en gave der er meget mere værd, end noget fundet fra en liste over ting jeg ikke selv har råd til lige i øjeblikket. Vi skal huske at se hinanden i øjnene i julen og ikke glemme julens egentlige budskab (religion sat til side, vel at mærke) at hygge om hinanden og vise vores kærlighed gennem god mad, snakke og personlige og fantasifulde gaver 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under the wear