Når det hele er lidt gråt

Videoblog – møblerne

Hej piger ♡

Synes det var lidt tid siden vi har haft en video på bloggen, så i stedet for at få taget nogle billeder af mine nye møbler til hytten, lavede jeg en video tidligere i dag :)
Giver et bedre indtryk og helhedsbillede af placeringerne 

Lov mig at i redigere kvaliteten til enten 720p HD eller 1080p HD – det giver den bedste kvalitet af videoen og det fortjener den :) I kan gøre det på det lille tandhjul nede i højre side af videoen når I afspiller den på youtube 

https://www.youtube.com/watch?v=Iw0m84qCS2E&feature=youtu.bexoxoxoxo

5

  • Når du filmer, må du gerne Zoome noget mere ud, og ikke så tæt på. Du zoomer lidt for tæt på, til man kan se hvor pænt det egentlig er :) Og så må du gerne holde kameraet en smule mere stille når du filmer. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg bruger en macro linse, derfor er det hele så tæt på, men jeg kan godt bruge min originale linse næste gang til home filming :)
      Modtaget :)

      xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Så fint det er! Det ser så rart og dejligt ud, bliver simpelhent så inspireret af dig! Tænker på alt det “nye” der kommer i Buch Copenhagen du køber, om du ikke ville ligge det på bloggen så vi andre kan følge med i hvad du køber og få en ide om hvad vi også skal købe eller bare mig :) Du er bare min inspiration! Alle de out fit du laver, er simpelhent så smukke på sine egen måder! <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Sikke en sød video, elsker dine nye ting og en fin detalje vi også lige fik set dit outfit, rigtig flot sæt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele er lidt gråt