Fast sneaks

Black n’ white

Hej piger ♡

Her sidder jeg tilbage efter en skøn weekend med en helt masse stående på programmet! Der har bare været run på! – Kender I det når man planlægger så meget på sine fridage at det næsten kan blive mere udmattende end arbejde?
Min følelse af udmattelse i dag kommer dog til gengæld af de lækre drinks Maria og jeg drak og alle de timer vi dansede i byen i går!

Jeg kørte hjem fra sommerhus kl. 16, efter en helt fantastisk fejring af min mors fødselsdag om fredagen. ♡ Maria og jeg mødtes hos mig kl. 18 hvor jeg havde gjort klar med snacks til senere og Maria havde taget sushi med fra Lyngby til middag. Vi spiste godt og rigtig længe for pludselig var tiden løbet fra os og vi skulle ringe efter en taxa. Vi startede med at tage på PS Bar hvor vi mødtes med nogle fælles veninder mens vi drak Sangria. Den er bare så god inde på PS Bar! Den skal I prøve! ♡

Vi endte på mit stamsted Hornsleth.. det er helt galt.. vi passer slet ikke derind med vores fine kjoler og stilletter.. men jeg elsker bare musikken der og drinksene er virkelig lækre!
Men i går var der virkelig mange mennesker så vi måtte gå oven på og droppe dansegulvet og danne vores eget :o)

Vi var hjemme 4:30 og jeg sov til 9:30.. så ja jeg er lidt træt.. men at tage i byen betyder ikke for mig at jeg så ligger i sengen hele dagen efter. No no op og i gang! – Sus og jeg skulle mødes til frokost som jeg glædede mig til, så jeg stod op og gjorde mig klar i god tid.. det endte med at blive min morgenmad :’)

Håber I har haft en dejlig og begivenhedsrig weekend ligesom jeg ♡
– Bemærk de skønne pelargonier som jeg har købt med hjem fra L’Unica! Er de ikke bare søde! Jeg har købt to som jeg har stilt ned i min trækasse. De pynter sådan og byder sommeren indenfor ♡
DSC_6772 DSC_6773 DSC_6774 DSC_6780 DSC_6789 xoxoxoxo5

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fast sneaks