Wauw water

Pre ZEN

Hej dejlige piger ♡

Håber I har nydt pinsen og den, for nogen, ekstra lange weekend :) ♡
Jeg har nydt det meget! Jeg startede ud med fredag at køre i sommerhus direkte efter arbejde for at vågne der og hjælpe min mor med at få vores nye sofa på plads og en masse andet praktisk. Det endte med det hele blev så mega smukt og ryddeligt. Skønt! for det er noget vi vil nyde resten af sommeren. Vi er nemlig mange i sommerhuset så derfor er det også vigtigt at det meste er praktisk og ikke bare fylder uden grund.
Jeg kørte hjem ved en 15 tiden for at nå hjem inden min smukke veninde Maria kom.
Vi havde aftalt en lille spontan bytur :) ♡
Så jeg nåede hjem i bad og gjorde mig lidt klar før jeg begyndte på vores middag. Jeg kan så godt lide at være forberedt, så da Maria kom kunne vi sætte os direkte til bords og spise mine laksewraps :)
Det er et must ikke at spise alt for meget og alt for tung mad inden byen.. for uha hvor kan det blive en dræber når man skal i den helt tætte kjole og danse hele natten ovenpå en kæmpe middag.

Derefter gjorde vi os rigtig klar og satte os til sidst og åbnede en flaske bobler inden vi tog afsted. Min dejlige Sus kom forbi og underholdte os inden vi tog afsted. Mega hyggeligt at være omringet af nogle af mine bedste piger! ♡
Det endte med at Sus foreslog at køre os ind til ZEN for hun ville ikke selv med afsted efter en lang arbejdsdag og en morgentræning der ventede hende dagen efter – ganske forståeligt! ♡

Vi havde en kæmpe fest, inden vi overhovede nåede den egentlige fest på ZEN :o)
En helt fantastisk aften blev det til! – musikken var så vild og drinksene så gode! Liiige som det skulle være! ♡
S A T U R D A Y N I G T H !

DSC_6888 DSC_6891 DSC_6907 DSC_6914 DSC_6915 DSC_6917 DSC_6924 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wauw water