lastest outfit in DK

What a dream I’m living in!

Hej piger!

Her er 3 dages Chicago billeder.
Som I nok kan se har jeg allerede set en masse og spist godt! Både hos Ralph Lauren som har sin egen restaurant, Cité som er en verdens kendt michelin restaurant på 70. etage! og bøffer på Benny’s chop house til klaverspil! :)
Her er helt vidunderligt herovre, og jeg ville ønske eventyret aldrig ville slutte. Men sådan er virkeligheden jo ikke. Savner trods også mit job og mine dejlige piger på arbejdet, så nu må jeg stoppe :) Tror bare mere jeg tænker på selve DK kontra USA. Nu har jeg været i The United States of America to gange på under 2 måneder – så jeg begynder lige som at føle rigtigt på USA vs. DK. Og jeg må ærligt indrømme at mit hjerte og sjæl er solgt til USA. De har en helt anden livsfilosofi og drømmer gerne større end stort – og det er jeg virkelig fan af!
Hvor os herhjemme, lever under jantelov og andre pessimistiske opfattelser! Jeg synes DK er utrolig snævertsynet og nøjes meget. Hvor USA ser fremad og udvikler gerne hvor de kan – om end hvor sygt det vil fremstå udadtil!

Åhhh altså :D .. Her til morgen da jeg vågnede hvilket er små 3 timer siden (kl. 11:30 her) fik jeg faktisk et meget sensitivt øjeblik med mig selv da jeg lå og så mine billede igennem af min aften i går med min mor og Mark. Mark er min mors business bekendt og ven gennem flere år. Vi havde sådan en fantastisk tid og vi formåede at spise for 2500,- dkk hvilket jeg aldrig har prøvet før. Det hele gik bare op for mig ikke var en drøm, men virkelighed – og der slog det mig, hvor fantastisk heldig jeg er. Min mor har virkelig givet mig et liv udover alle standarder – hun har virkelig vist mig verden og alle den smukke værdier. Jeg er hende så evigt taknemmlig så jeg måtte vælte ud af sengen og løbe hende i armene stor tudende med et stort kvalt ‘tark…!’ åh altså. tak!

Nu vil jeg tage mig selv lidt sammen og få noget ud af denne smukke Chicago dag – vores hotel ligger i et kæmpe shopping center, så jeg vil tulle lidt rundt inden min mor kommer tilbage fra RSNA kongressen.

I må have en skøn dag piger <3
xoxoxo Camilla

2

  • Anonymous

    Hvilken butik fandt du de fine bronze/guld slange bukser hvor der står express på mærket? Er det nogen man kan finde på nettet? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej :) De er købt i Express og jeg fik også købt dem, men fik kun gået nogle 2-3 gange i dem og så blev de helt slidte bag på – altså mønsteret forsvandt simpelthen! Så jeg afleverede dem tilbage i dag inden vi tog afsted = det ville jeg bare lige informere om – for tror sagtens man kan købe dem på deres hjemmeside :)) havde selv tænkt det selv samme og så måske spraye dem lidt med hårspray eller noget andet beskyttende? De er ret fede med det shiny look :) de kostede 76$ inkl. TaxHåber det var svar nok :)Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lastest outfit in DK