Just a little bit ♡

I have a dream

Hej piger 
Jeg er lige vendt hjem fra arbejde.. med en bøde… Det jo dejligt.. 
Det er min anden bøde på to uger.. Jeg begynder snart at græde! og det er sjovt nok altid på de dage hvor det hele ellers kører allermest.. 
Nå men jeg skal over til min dejlige Sus i aften, og trøstes! :) Glæder mig til at se hende, hun har været på skiferie hos familien så hun har manglet helt vildt 

En anden ting jeg godt kunne tænke mig, at trøste mig selv med, er disse to fine ringe (billede 1 og 2)! 
Jeg har nemlig mistet mine to andre Dyrberg/Kern ringe – som er den ene I kan se på det nederste billede og en anden der havde en kæde i midten omringet af sten (kunne ikke finde billede).. 
Jeg har været helt fortabt uden mine to darlinger, men har været for nærig til at købe de samme igen. Nu fik jeg godt nok den, som I kan se på nederste billede, af en kæreste i sin tid som betød meget. Men siden da har alle mennesker i verden fået den så det er bare ikke det samme mere. Det kender I nok :) 

Så jeg har fundet disse to smukke ringe fra Dyrberg/ Kerns nye kollektion – jeg elsker simpelthen Dyrberg/ Kerns ringe da de er super robuste og rå i deres udseende udover at være super elegante. De kan tåle slag og det er nyttigt for mig der arbejder i butikken over dem alle. 
Jeg drømmer om at have den som er på billede 1 på højre hånd og den på billede 2 på venstre. Det så, så lækkert ud da jeg prøvede det i Magasin i weekenden at jeg virkelig bare går og drømmer på den lyserøde sky..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just a little bit ♡