Not just ready on the inside but on the outside

Nikon d7100

God tidlig morgen læsere <3 
Her de seneste dage har jeg været på kamera jagt med min far, derfor at jeg har haft lidt travlt <3 ikke nok med det er jeg begyndt i skole, og hvis der er noget der er god til at tage min opmærksomhed er det forberedelse og lektier. Vi har en case vi skal fremlægge i dag der hedder 'Kend din forbruger'. Det er super spændende. Vi skal klæde os ud som den karakter vi skal præsentere som en del af case fremlæggelsen. Og jeg er så den konservative, blå, moderne business fyr der går op i materielle goder :)  
Det er første gang jeg går i sort siden… ja et år nærmest… Det er lidt grænse overskridende.. og jeg synes ikke det klæder mig overhovedet.. Men sådan må man ofre sig. Let me entertain you! 
Nå men vi endte med at finde det fedeste kamera man kunne ønske sig <3 Det nyeste inden for Nikon som skulle være creme d'la creme! :) Vi har købt en Macro linse med og to filtre. Et til at beskytte og et UV-filter til når man er udenfor og solen er for skærp. Jeg tog lidt billeder her til morgen.. men det gik for hurtigt til at man kunne bruge særligt mange. I får et billede af business-outfittet og et lille pynte billede. 
Jeg takker min far mange gange, det er vildt fedt! og glæder mig til rigtig at få gang i det <3 Der hører et 3 timers kursus med til det, inde på Ørestad hos Nikon. Det glæder jeg mig meget til, men skal lige igennem Nikon biblen før jeg skal noget som helst! iihh 

Nå men jeg vil smutte i skole de damer <3 
I må have en dejlig dag 
(jeg undskylder det mærkelige udtryk, og den dumme flash!)

4

  • Anonymous

    Hvor er dine sko fra og hvad koster de?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hej smukke Camilla!Hvor går du i skole henne og hvad læser du? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej søde Anonym :) Jeg går på Niels Brock, som en del af min uddannelse til salgsassistent. Så læser en masse om salg, økonomi og service. xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not just ready on the inside but on the outside