Meyers morgenmad ♡

Dagens outfit

Hej blog  
Jeg er lige kommet hjem med en skammel under den ene arm og en pose fyldt med skønne ting og sager fra Ilva. 
Udsalg eller ej, jeg køber altid løs i Ilva. 
Hele konceptet med at gå gennem bolighuset og blive total inspireret og så til sidst at kunne købe lidt af det med hjem til boligen, elsker jeg 
Jeg købte lidt stearinlys, en skammel til badeværelset hvor der skal ligger håndklæder på. Den er hvid og af bambus, så fin og eksotisk :) 
Købte forgyldt bestik! Det var nedsat, og det er sådan light guld og mat, så flot! Købte også 5 små skeer! Dem skal jeg vise jer. Jeg fik bestilt lidt flere til Lyngby filialen også, så der skal jeg hen på torsdag og have lidt mere :) 
Der var også en fin krukkeserie som var sat ned til 20 kr.! Så jeg købte en mellem stor og en mindre som jeg egentlig ikke har nogen idé om hvad jeg skal bruge til, men de har den fedeste rustikke cement agtige grå/brun overflade som jeg ikke kunne stå for, og så til 20 kr.! Oh my God! 
I dag tog jeg den fine Twin Set top på fra Buch Copenhagen med en lang guldglimmer cardigan fra River Island. 
Til det fine foroven tog jeg rå jeans til :) og ja, selvfølgelig skulle der også lidt pels til. 
Men ingen make up til gengæld. På mine fridage prøver jeg så vidt muligt ikke at tage makeup på.. Så min hud lige får en pause – lidt lys og luft er godt.. Dette fik mig dog til at bemærke hvilken lys hud jeg har fået mig…. -.- hm.
Men mit øko-flip gør at jeg ikke kan få mig selv til at sprøjte mig i selvbruner eller andet lignende med en masse kemikalier og parfume.. så jeg må leve fint med at min bb-cream dagligt kan gøre det for mig og at jeg kan vaske det hele af igen om aftenen. Det er altid en lettelse for mig inden jeg går i seng 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meyers morgenmad ♡