Summer outfits

Dagens outfit og en masse gode køb

Hej mine dejlige piger 
Jeg fik shoppet lidt i dag.. hæhæ… Ikke fordi det overhovedet var meningen.. men tror det var for at fordrive tiden en smule + det hele var nedsat! :) 


Vi starter ud med en omgang dagens outfit som er; min smukke top fra Chicago <3 bukser fra Buch Copenhagen / Pants of Rome og mine perlesandaler.

Next. Denne strik købte jeg med 40% på i Message, så den kom ned på 300,- den er jeg super glad for, og glæder mig til de køle summeraftener på stranden med denne på <3 

Sadalerne købte jeg i en sko butik, som jeg ikke kan huske hvad hedder, men nedsat til 100,- !! Det er noget man ikke kan gå forbi uden at spotte. Tæt på Nike.

Derudover købte jeg denne skønne All-over shimmer, som dufter så vidunderligt! Jeg får helt lyst til at bruge den på halsen! Men det måske lidt absurd :D Den glitre fint og giver en smule farve. Det kan vi lide! Den er også nedsat i The Body Shop til 90,-

Halskæden købte jeg i Best Seller til 100,- kun! Jeg har set på den før men der kostede den 249,- … Så jeg måtte gøre det til den pris. Den vil jeg blive glad for til meget af mit rosa tøj <3 øreringene er også derfra til 79,- dem er jeg også helt vilde med! :)

Nu skal jeg ud i bad og pakke det sidste og så afsted til middag <3 Jeg glæder mig så meget til imorgen at man skulle tro det var løgn.. iiihhhhh <3 

6

  • Christina

    Super fine outfits, ELSKER toppen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Har i samme varer fra lyngby også på tilbud på østerbro? Hvis nu der var noget man ikk fik fat i? Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    TO ting! :)Dine lækre perle sandaler fra Faith, er det lang tid siden at du har købt dem?Har du en kæreste? Der er vist noget der er gået forbi min næse, har du overhovedet fortalt om ham før?Men dejligt at han snart kommer hjem til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jaa det er en sjat tid siden, et år vidst nok :) Ja, men det kan du læse om i et tidligere indlæg :) xxoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer outfits