Stemningsbilleder - Night at Hive CPH

They like to stand behind my back

 Hej piger 
Jeg har lige smidt et tykt striktæppe over min dyne da jeg i nat vågnede og begyndte at fryse.. Det er virkelig et tegn på at den kolde sæson er ved at træde ind… Forfærdeligt! 
Som en lille protest til det kolde vejr købte jeg mig en skøn t-shirt med simili riller på ryggen  den er så skøn og jeg har tænkt mig at bruge den til fester eller andet hvor jeg kan tillade mig en barere ryg i denne kolde tid. 

Jeg er lige kommet ud i hytten efter at have siddet og set en film med min mor der hed Hvor lykken er. Meget sød film.. ret dramatisk og måske lidt barsk .. men god. 
Den handlede om forholdet mellem mor og datter – hvor meget det kan bære og udvikle sig. 
Den viste Amerika fra dets barskeses side, hvor man må spare op og søge støtte til uddannelser for at kunne få råd til at flytte hjemmefra – i dette tilfælde – væk fra sin halv gale mor.  
Sådanne film sætter virkelig ting i perspektiv for mig, og det tror jeg er rigtig sundt selvom det ikke altid er så rart at se virkelighederne i øjnene. 
Jeg elsker at leve i min egen lille drømmeverden, hvor altid kan ske og man lever frit og ubesværet. Men jo ældre jeg bliver desto mere får jeg kastet det i hovedet at der ikke er så meget tid til at gå og drømme da man skal være tilstede i nuet og arbejde for sin fremtid. 
Den fremtid som man har valgt efter mange års intensiv drømmen 
Jeg er virkelig heldig og vil gerne dedikere dette indlæg til min fantastiske mor, min skønne chef og kollegaer som beriger mit liv på en sådan måde at jeg ikke behøver at drømme mere, men bare leve da jeg allerede udlever alt hvad jeg kunne drømme om. Tak 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsbilleder - Night at Hive CPH