Regnvejrs outfit

Let’s make the cold warm!

Hej piger! 
Lad os gøre det kolde varmt! Det er hvad jeg tænker om dette vinter.. 
Det gik virkelig op for mig hvordan kulden har sænket sig ned over os. Det er halv deprimerende men jeg har udtænkt en plan. 
Jeg vil gøre den kolde tid varm. 
Og det vil jeg gøre ved at gå i varme farver  
Jeg elsker farven taupe, som er denne varme udgave af brun, hen i det lidt lilla’e. Det er en fantastisk farve og den gør noget godt for vores alles hudfarve som med tiden jo vil blive lysere. 
Denne plan udtænkte jeg netop da jeg udvalgte disse nye items fra Buch Copenhagen som jo er mester i at bære inde med de lækre varme farver som klæder os alle. 
Den populære similistrop top fik jeg købt men i den nye snake udgave  Den er så lækker og lidt halv fræk – and I like it! + fik jeg købt den geniale lipgloss som har indebygget lys og spejl på siden. Farven er dejlig varm og glimtre så fint. Lige som det skal være! :) 
Nu hvor den kolde tid trænger sig på, kan jeg jo ikke lade være med at hamstre Rosemunde toppe. De er så gode at have inden under alt slags tøj. Sågar havde jeg en blonde Rosemunde top inden under en langærmet, blonde Rosemunde bluse. Det var hammer lækkert og det tiltrak megen opmærksomhed, om hvad jeg bar inden under blusen – nemlig den top som I kan se forneden, den creme Rosemunde top til 369,- I love it 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrs outfit