Dagens sommeroutfit

Rosa blonder

Kunne simpelthen ikke lægge nok billeder op af dette smukke tørklæde fra Style Butler! Synes ganske enkelt at det er helt perfekt <3 Synes I ikke??
Let og elegant her til sommer :)

Jeg er ked af at jeg ikke har fået skrevet så meget her på bloggen på det seneste.. Det er blevet lidt overfladisk pga. for lidt tid, men har dog holdt jer opdateret og det synes jeg næsten er bedre end ingenting <3 Håber I kan tilgive mig :o)

Elsker at vejret er blevet så godt – det gør bare at der er så mange flere muligheder, ingen begrænsninger som er gennem vinteren. Til gengæld kommer jeg også til at savne de hyggelige, kolde vinter aftener hvor man var tvangsindlagt til te, tæpper og tøsefilm <3 det kan man ikke på samme måde – tæpper er unødvendige!! faktisk ubrugelige, te er totally out of question! og i stedet for film så hellere se solen gå ned eller gå tur <3 Sommer er virkelig en tid til at have det sjovt og være alt anden end indendørs. Glæder mig <3 – har lige fået sat ny radio i bilen, så musikken spiller bare snor lige + jeg har oprettet mig som premium bruger på Spotify så jeg undgår reklamer!! og jeg kan sætte telefonen til anlægget i bilen og høre mine spiller lister non-stop :) det er en seriøs luksus – musikken skal også være ordentlig her til sommer nu jeg har kaleche på, så kan alle jo høre hvad jeg høre mens vinden suser gennem håret ;D

Nå jeg har nogle flere indlæg til jer, så jeg må videre <3 hihih
xoxoxo Camilla

2

  • Christina

    Det er helt forståeligt, det er også bare med at nyde det dejlige vejr så længe det varer:)Skønt tørklæde by the way, glæder mig til at se det i action :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja præcis :)) jeg tøver ikke et sekund, har gået i shorts de sidste 2 dage :D Mange tak! super :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens sommeroutfit