Voluspa

Duftlys <3 i dag introducerede min mor mig for disse skønne duftlys som kan købes i Illum blandt andre <3

Lige nu sidder jeg og nyder den stille og rene duft abrikos og kokosnød som er den duft jeg valgte. Der er et hav af forskellige dejlige dufte men måtte vælge så det blev denne ‘Gardenia Colonia’.

Voluspa’s lys støbes af en luksuriøs, ekstremt rent brændende kokosvoks blanding. Derudover:

Brænder de ekstremt rent. Uafhængige laboratorietest viser, at Voluspa’s kokosvoks blanding brænder op til 90% renere end et soyavoks duftlys. De indholder et højt niveau af duftstof og arbejder sammen med duften og påvirker da ikke duftens ægte note og karakter som soyavoks gør. 
Den er økologisk sund, bæredygtig og af pesticidfri fremstilling <3

Den unikke opskrift er udviklet efter års forskning og er en nyhed inden for duftlys. Voluspa er det første kokosvoks duftlys til almindeligt salg. Kokosvoks laves ved koldpresning af kokosolien fra kokoskødet. Kokosolien omdannes derefter til kokosvoks med den samme proces som bruges til at lave f.eks. soyavoks.

Historien bag: Næret af en kærlighed til kunsten, duft og elegant belysning, skabte Troy og Traci Arntsen deres første Voluspa duftlys i deres køkken i 1999. Ved at kombinere Traci ekspert næse og viden om botanik med Troy’s ingeniører tekniske baggrund, er duoen krediteret med at udvikle ren forbrænding og potent duftende lys. Deres patentbeskyttede stearin blanding, der består af en cremet blanding af kokos, soja og abrikos voks, der øger duft kast, gløder smukt, og fortryller forbrugere over hele verden.

Elsker mit nye lys og glæder mig til de 100 timer jeg skal tilbringe med det <3 
xoxoxo Camilla

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *