Ciatés Caviar pearls

Under hot water with Dr. Bronner

Godaften piger 
Helsemin er sådan en skøn helseforretning med alt hvad man kunne tænke sig. Den er åbnet i Lyngby Storcenter hvor Lisbeth Dahl lå førhen. Det er lidt af et luksus scenarie for mig :) Så kan jeg købe mine lækre proteinbarer og ingefærdrik :) 
Sidst kunne jeg ikke modstå den alt i en shampoo som jeg har hørt så meget om så længe, nemlig Dr. Bonner’s Magic Soaps 18-in-1 Hemp Lavender. Jeg var i tvivl om det skulle være lavendel eller rose duften, det er blot to blandt mange andre.
Bronner familien har lavet sæbe siden 1858 og for dem har det altid handlet om at lave de bedste sæber, ud af hvad naturen kunne tilbyde. Familie firmaet Dr. Bronner´s blev efterfølgende grundlagt i USA i 1948 og bliver nu drevet af tredje Bronner generation. Dr. Bronner´s tager ansvaret for de mennesker og i de miljøer hvor de får deres råvarer fra. De skaber gode arbejdsvilkår og sikre en retfærdig løn så småbønner og deres arbejdsledsager får et liv der er værd at leve. På verdensplan hjælper de mere end 10.000 mennesker.
Det bedste af det hele er at alt overskud går til velgørenhed. Så ved at bruge Dr. Bronner hver dag, hjælper man med at gøre en stor forskel.

Dr. Bronner bruger ingredienser fra hele verdenen. Eksempelvis kommer deres Hemp oil fra Canada. Kokos olien fra Sri Lanka, Palmeolien er fra Ghana og deres Oliven olie er fra Palæstina og Israel. De kommer alle fra Fair Trade organisationer.
Endvidere har de..

 150 års erfaring og tradition
 Certificeret økologisk

 Helt biologisk nedbrydelige og vegetabilsk baseret

 Fremstillet af Fairtrade-certificeret og økologiske olier

 Alsidig (18 anvendelsesmuligheder)

 Ingen syntetiske opskumningsmidler, emulgatorer eller konserveringsmidler

 100% genbrueligt emballagemateriale

Jeg er forelsket både i det den står for og det den gør for mig og andre og så den fantastiske duft og mikstur og synes helt klart I skal prøve det an.
Den skummer helt fantastisk og er mere flydende end ellers hvilket viste sig at være en kvalitet ved den. Duften er suverænt god og holder dagen lang. Virkelig lækkert! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciatés Caviar pearls