Facebook siden

Fabulous, marvelous Tromborg

Hej piger!

Tromborg holdte lagersalg i dag på Amaliegade 16, hvor man kunne købe deres skønne produkter til halvpris grundet små “kosmetiske” fejl. Jeg kunne desværre ikke komme pga. arbejde – det må have været svært for de fleste vil jeg tro, da det var i tidsrummet 11-17.. Så jeg ringede tidligere på ugen og fik dem til at sende en mail med de produkter det drejede sig om, og måtte så skrive hvilke produkter jeg ønskede og så ville de være så søde og sende dem med posten til mig for 60,-  ekstra! Er det ikke fantastisk service? Jeg elsker god service og kan ikke klare at være det foruden når jeg selv arbejder i en butik hvor vi sætter service som fokuspunkt nr. 1. Derfor lagde jeg glædeligt røret på og sendte straks en mail med en liste over alle de fantastiske produkter jeg længe har sendt lange blikke <3

Nu venter jeg bare en fin pakke og glæder mig til at de skal forenes med mine andre elskelige Tromborg produkter. Lige nu har jeg deres Deluxe håndsæbe og håndcreme som dufter så skønt af ingefær <3 og deres Rose Water til ansigtet, lige til at friske op og fugte på vej ud af døren :)
Cremen der står ved dens side er den bedste i verden og glæder mig til snarligt at sætte hul på den, så snart jeg er gennem Ole <3 I will always love Ole though! <3 men forandring fryder! :)

hihih

Hvis I ønsker at få tilsendt nyhedsmails fra Tromborg, for sådanne arrangementer som før nævnt så kan I tilmelde jer nyhedsbreve pr. mail via Tromborgs hjemmeside her <3

xoxoxo Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook siden