Hvad I ikke vidste

Spørgerunde 1

Vi starter med nogle spørgsmål der blev stillet under sidste omgangs give-away:

Hvor gammel er du og hvad er dine ynglings makeup produkter?

– Jeg er 20 år gammel, hvilket jeg blev i januar i år. Mine ynglings makeup produkter er nok Mascara fra Max factor, den har jeg brugt lige så længe jeg kan huske. Øjenskygge der hedder Naked 2. Lipgloss fra Victoria’s Secret, Esteé Lauder og Clarins. Øjenvipper fra MAC og rouge fra Guerlain. 

Hvad inspireret dig til at blogge og evt. planer for nærmeste fremtid? 
– En masse fritid gjorde at jeg kom frem til at jeg havde mere på hjerte end jeg lige kunne rende rundt med for mig selv. Jeg elsker også at skrive så de to ting fandt sammen meget nemt og på den måde startede jeg. Jeg er elev hos Buch nu, der har jeg 1,5 år igen. Så må vi se hvad der sker efterfølgende. Som det ser ud nu ville jeg meget gerne blive. Føler det er blevet en stor del af mit liv, da jeg virkelig arbejder passioneret for det <3

Synes du det er akavet at være til fotoshot? Sådan mht. at man skal stå foran et kamera. 
– I starten og stadig nogle gange kan det godt været underligt da jeg ikke altid ved hvad jeg lige skal stille op med mig selv. Men der er det godt at det lige netop er min bror som kan guide mig og ikke en eller anden fremmed. Vi har det rigtig sjovt på shoots’ne og morer os meget ved min akavethed, hvis den skulle opstå :)

Hvad synes du om hipstere?
– Har intet imod hipstere. Jeg synes en tøjstil er fed ligeså snart den skiller sig ud fra mængden. Synes dog lige præcis at hipstere begynder at være lidt for mainstream. 

Hvad er din ynglings tøj butik, ud over buch selvfølgelig? Er der nogle hjemmesider du køber tøj eller interiør fra?
– Nu køber jeg alt mit tøj i Buch og ikke så meget ude mere andre steder og undersøge territoriet. Men førhen shoppede jeg meget i Day – Birger et Mikkelsen, og Designers Remix er fedt synes jeg. Malene Birger elsker jeg <3 Munte + Simonsen. H&Ms kollektion Trend har også tit noget fedt :) Køber ikke over nettet da jeg virkelig finder stor glæde i at se, mærke og føle og ikke mindst indpakningen :)) nyder shopping og frygter fejlkøb så jeg køber ikke over nettet. Men asos har jeg tit tjekket ud :) – nostalgifyn.dk, tinekhome.com, serafine.dk, frokenklara.dk, limy.no, mollegaarden.dk, nostalgiladen.dk, chicy.se – er lidt sider med interior, tøj og smykker jeg har tjekket ud og gemt under min læseside, hvis det er :)

Hvornår og hvordan fik du arbejde i Buch?

– d. 2. august sidste år var jeg tilfældigt inde og shoppe i Buch, og der spurgte jeg tilfældigt oppe ved kassen om de måske havde brug for en elev. Jeg var så heldig at snakke direkte til ejeren og hun kunne huske mig fra mine talrige besøg i butikken. Så hun bad mig skrive en mail til hende og så tog vi den derfra. Jeg kom til prøvedag d. 25. og fik siden den dag arbejde op til min startdag som elev i oktober :) det gælder tit om at være heldig og gøre indtryk. Man er virkelig et fint strå i høstakken når det gælder om at komme ind i Buch.


Hvem er din yndlingsblogger? 
– min skønne veninde og kollega Caroline (fashionbycarolineblog.blogspot.com) elsker jeg at følge <3 
– Ulrikke Lund (ulrikkelund.com) synes jeg er helt fantastisk anderledes og inspirerende.
– Fotballfrue (fotballfrue.no) er jeg helt vild med, ser meget af mig selv i hende. 
og det er sådan set det jeg læser fast <3

Hvilke blogs læser du? Dine musthaves af makeup produkter? Yndlingsmærke? 
– ^^ Helt klart sunspa anbefalet af Dennis Knudsen. Lipgloss i lysfarve creme/rosa, gerne fra Clarins, Yves Saint Laurenm Guirlain eller Esteé Lauder. Rouge fra Guirlain. Vipper fra MAC. Eyeliner i khaki fra Sisley eller Elisabeth Arden. Ynglings mærke?… uha den er svær. Men de ovennævnte er de bedste af hvad jeg bruger. 
Elsker Tromborg, Olehenriksen og Dior ellers <3


                                                                            

Hvis der er andet der kunne interessere jer at vide, så skriv endelig

 i kommentar feltet nedenfor, og så vil jeg besvare dem hurtigst
muligt <3



xoxoxo Camilla

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad I ikke vidste