Ready for spring

Acai boost

Hej piger ♡

I går da jeg tumlede rundt med min far i Illum – den stille men stormfulde søndag det nu engang var, stod jeg igen ved AcaiAcais lille bod som står forenden af trapperne i stueetagen. Jeg måtte have en smagsprøve mere af deres skønne juice og tog mig endelig sammen til at købe 3 juice og få en 4. gratis for 105,- dvs. 35,- pr.
Sælgeren var sød også at give mig en skyr med da jeg stod og var i tvivl og jeg skulle have nogle med af dem også.

Så her til morgen da jeg åbnede mit køleskab, som hver anden morgen, var det loaded med superfruiten Acai ♡
Skønt! Så jeg kunne både drikke og spise det skønne koncentrerede bær her til morgen. Det har mættet godt og givet en skøn lethed helt hen på eftermiddagen. ♡

Jeg har ellers aldrig smagt acai bæret før. Jeg har gjort mig i meget andet superfood så som Spirulina og goji bær som også er et fantastisk naturligt boost af alt det bedste fra naturen til vor indre. ♡
Acai har været tæt på umuligt at få fat i før i tiden og man har ikke kunne vide sig sikker på om det man købte over nettet var 100% acai koncentrat.
Derfor er det fantastisk at det danske mærke Acaiacai nu er begyndt at forhandle det økologisk og i så lækre emballager.
Det kan købes på deres hjemmeside acaiacai.dk og fragten er gratis! Ellers kan I finde det i Illum for tiden, Magasins Mad&Vin og Torvehallerne.

Mit næste køb er helt klart deres Acai pulver som er koncentreret acai som man derfor kun behøver en lille teske af om dagen for at få det store boost antioxidant.
Acai pulveret kan man blande i sin morgensmoothie eller drysse ud over sin egen valgfrie skyr. Udover at drysse acai, drysser jeg også altid Emmerys granola og i weekenderne kaster jeg også nogle raw kakao nips henover – når jeg skal gøre lidt ekstra ud af min morgen skyr. ♡
Acaiacais skyr er dejlig sød og cremet som yogurt men jeg leder efter skyr med et højere protein indhold end 11. Så jeg vil hellere drysse acaien ud over en skyr jeg selv vælger. Mega smart at kunne få alt hvad man ønsker og har behov for i en morgenmad.
Thumbs up! ♡

Til dem af jer der endnu ikke føle jer sikre på Acai og hvad det egentlig smager af så start med at smage deres søde små flasker appelsin/acai juice. Mega lækre og forfriskende ♡ og de har en perfekt størrelse til at have med i tasken på farten!

DSC_5754 DSC_5757 DSC_5758 DSC_5759 DSC_5761 DSC_5764 DSC_5769 DSC_5770 DSC_5772 DSC_5774 xoxoxoxo5

4

  • Sanne

    Jeg har godt prøvet dem i magasin, men jeg smagte på appelsin juicen og fik at vide det var Acai pulver der var blandet i der. Så hun ville have mig til at købe pulver som er dyrere. Jeg vidste ikke at der også var Acai i det appelsin juice. Og at det er billigere hvis man lige vil starte op og se hvordan det virker. Ved du hvor meget Acai der er i appelsin juicen og hvor meget i pulverform? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan måske godt svare sig at købe det hver for sig, det vil jeg tænke på :)
      Nej ved ikke hvordan det har opdelt det men er sikker på de gør det på samme måde som med spirulina, der skal ikke særlig meget til, kun lige spidsen af en teske hvis det bare er et glas juice man blander op med :)

      xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må simpelthen prøve det en dag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for spring