Have, blomster og havearbejde

Dagens outfit

Hej piger 

Jeg har virkelig ikke sovet meget eller særlig godt. Mine øjne er helt hævede og har virkelig prøvet at gøre alt her til morgen for at redde det lidt. Tror vidst lige det går.. 
Det endte nemlig med at jeg kørte hjem, i vildrede, til Stefano halv 2 i nat. Der skulle lige lidt drama til for at få os til at fatte at vi er gladest sammen.
Han tager jo til Afghanistan nu igen, og er tilbage om 19 dage. Så må vi lade tiden fortælle os hvad der skal ske. Det er nok sundest. 
I mellem tiden sætter jeg mig ned og læser ‘Livet efter krigszonen’, som er en bog jeg fik af Stefanos mor så prøver at blive klogere på det hele. Men først skal jeg på arbejde. Glæder mig til at få noget andet i tankerne. 

8

  • Mia

    wauw. er så vild med lag på lag effekten!!vildt lækkert outfit!eslublog.blogspot.se

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Det er altid så svært at få tankerne andre steder, og de søvnløse nætter… Kender det… Godt du kunne tage på arb for at få tankerne andre steder. Jeg tror det vil være godt at læse den bog, måske kan den give mere end at sidde face to face og snakke med nogen. Den har forhåbentlig svar på mange spørgsmål. Hope. Håber da også tiden vil bringe noget godt med sig… Mange knus… Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det tror jeg nemlig også det vil, og jeg har allerede fået læst meget af den da den virkelig fanger mig nu hvor jeg kender til det hele. Det er super rart at kunne sidde med det selv og men alligevel få ekspertise hjælp fra sådan en bog :) Tusinde tak søde Sanne <3 xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Man kan bestemt ikke se på dig at du ikke har fået noget søvn :) Er glad for at høre i har fundet ud af det og krydser fingre for i får det til at fungere, det er aldrig nemt med den kærlighed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ihhh hvor er du sød altså :)) Nej det er virkelig svært med den kærlighed, men jeg tror på at der er kampe der er værd at kæmpe for <3God aften xoxoo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Lige et andet emne… Hvilken størrelse har du i dine nye blondeshorts fra Buch? :) S/M eller M/L?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Have, blomster og havearbejde