Latest best buys

Dagens outfit

Hej piger  

Så er jeg hjemme efter en oplevelsesrig dag inde i byen. Vi var på kanalrundfart Stefanos familie og jeg og hele meningen med turen var at vi skulle ind til Unique Models hvor Stefanos lillesøster skulle få taget billeder. Hun er lidt for ung endnu til at de vil begynde at arbejde med hende. Men hun er meget populær. Hun er så unik smuk! 

I dag hoppede jeg i shorts for noget sagde mig at det nok skulle blive godt varmt, som det så også blev! puha! Shorts’ne har vi lige fået hjem i Buch til 199,-! virkelig en god pris for blonde shorts! me like!
Derudover har jeg silketoppen på som også findes i kjole og Gado-Gado vesten. Det er mit ynglings sæt for tiden. Virkelig lækkert, da blonde shorts’ne ellers kan være virkelig feminine også den tynde silke, men der synes jeg at den lange kæde og lidt rå vest er god som kontrast. 






OBS OBS OBS – much tan needed!  ☼

4

  • Mia

    Dit outfit er SÅ lækkert!og jeg er totalt forelsket i fit hår!!eslublog.blogspot.se

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg kan rigtig godt lide dit outfit :) Er det ikke varmt i de støvler? Bare nysgerrig hehe :) Tasken er også super flot! Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Sanne :) Jo det var aaaaaalt for varmt! vidste slet ikke det ville blive SÅ varmt, fortrød jeg ikke hoppede i klipklappere!! Tak <3xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest best buys