Den franske fletnings nat

Sticks n’ Twillight

Godmorgen piger <3
I går efter arbejde var jeg ude og spise sushi og i biografen for ENDELIGT at se den sidste del af Twillight!
Første del af 4’eren syntes jeg jo var forfærdelig da målgruppen for filmen er små piger og ikke just voksne modne mennesker! og da filmen var så brutal og misvisende i forhold til de rigtige valg for en ung teenage pige (hovedpersonen fik et barn og nægtede at bortadobtere) så synes jeg bare det var så barsk og perverst og lave sådan en film til dette publikum! Jeg ved selvfølgelig godt at de ikke kan ændre indholdet fra bogen af.. Men stadig – det var som at se Saw! Fordi hovedpersonen Bella gik så meget unaturligt og klamt igennem. Alt det her fik mig til at total boykotte Twillight da jeg var så skuffet over det. Men jeg vidste at jeg en dag i fremtiden måtte se afslutningen, på hvad jeg på daværende tidspunkt så som pjat.

Men afslutningen på filmene var super! Sød, dog kortfattet i forhold til bogen. Men de gjorde deres bedste kunne det ses :) døde virkelig da man troede! Carlisle døde!! Omg jeg fældede nogle tåre!

Men godt er godt :) jeg er tilfreds og elsker påny hele universet i Twillight <3
Goddag :)
Xoxoxo Camilla

8

  • Anonymous

    hvad hedder menuen du bestilte?knus <3skal du have de der ldr boots fra buch, de brune med sten til 2400?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vi bestilte ikke en menu men valgte seperate ting af menuen :) Edamame bønner – varme med salt og citronFlammegrillet laks nigiriLaks nigiriReje ebiEbi tempura bigCrispy ebi rollEn særlig nyhed: nytårs rulleDet var nogenlunde det :)Hvis der var flere ville jeg :))!Men der kommer snart nye hjem :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonymous

      Nye hjem? fra samme mærke eller?? :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja :) samme mærke men anderledes – de skulle efter sigende være endnu federe! :) Godaften Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fik endelig købt tørklædet! min veninde og jeg ville så gerne på sticks, men efter de 1900, blev det nu bare til en sandwich på vejen, selvom sushi er så meget lækrere! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uhh lyder Line :) !! Og ja det forstår jeg da godt – det sker jo :D hvilken farve købte du det i ? :) Du skal nok blive så glad for det :) Xoxox Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elsker det allerede! Og har fået så mange kommentarer på det :D Farven er svær at beskrive, men sådan en støvet grå/lilla <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg ved lige præcis hvilket du snakker om :) Mmmh hvor lækkert! Forstår godt alle kommentarerne, man har jo heller aldrig set noget lignende før!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den franske fletnings nat