Some Dead Sea in my bath

My family, finally

Godaften piger  ♡
Har haft meget at se her til aften, så derfor det sene indlæg. Min mor er nemlig i sommerhuset stadig og holder ferie, så min far og jeg står får aftensmaden.. og vi er jo ikke just rutinerede! :) Men det er gået godt! Den ene dag lavede vi mørbrad og i dag indbagt laks! :) Så det har været lækkert! :) 
I morgen aften skal jeg hente min elskede familie fra Polen ♡ Jeg ser dem ikke særlig meget, oftes to gange om året. De sidste to år har dog været særlige da min storebror giftede sig og min mormor døde. Så der har vi set meget mere til hinanden. Normalt tilbringer vi også hele sommeren sammen, men fordi jeg har fået arbejde og hun et mere krævende studie, er det ikke lige sådan at være sammen 6 uger i streg. 
Så jeg har prøvet at få nogenlunde tid i denne uge og lidt i næste, og så har jeg fri i uge 32 :) så der kan vi rigtig tage i sommerhuset og hygge os som vi plejer, hvor vi tager på loppemarkedet og ser klassikere som Notting Hill, Pretty Woman osv. Det er så hyggeligt når vi rigtig er i sommerhus i jogging tøj og sammen tilbringer kvalitets tid. Nettet er jo sindsygt dårligt deroppe nordpå, så man er virkelig fanget af hinandens selskab, og det er dejligt ♡ 

Min kusine som I kan se på billedet er 3 år ældre end jeg, eller faktisk 2,5. Men hun siger altid 3.. :o) Hun læser internationale forbindelser (direkte oversat fra polsk) og deri også Jura! Ja i Polen er en uddannelse ikke nok. Der er konkurrencen stor så der er det bare om at få nok! 
Hun er super sej, og så sød og virkelig en søster for mig ♡ Hun taler flydende dansk, så vi taler dansk sammen. Men ved middags bordet snakker vi polsk. Den eneste der ikke forstår eller siger noget er min danske, danske far.. hihi Men vores hønsesludder interesserer ham heller ikke :) 
Så de næste 2 uger skal vi bo sammen her ude i hygge’hytten og rigtig have det dejligt ♡ glæder mig sådan da jeg virkelig kan slappe af ved hende og snakke og gøre alt med hende. Hun betyder alt. Det så dejligt! ♡
Love to the family! ♡ 
Nu vil jeg smutte i seng og glæde mig til dagen i morgen! 

6

  • Det lyder hyggeligt og dejligt med ferie! Der findes intet bedre end ens elskede famillie…Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor gammel er du endelig Camilla? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Uha det lyder hyggeligt og skønt i har sådan et tæt forhold, jeg ville ønske jeg havde det på samme måde med mine familie medlemmer.Men så er det jo godt man har sine veninder og mor :)Jeg har forresten lige modtaget de skønne øreringe du har sendt og hold nu op hvor er de fine, det vil være et evigt minde om dig og din blog(uden det skal lyde creapy) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some Dead Sea in my bath