iPhone 5

Incoco – nail polish

Hej piger ville lige vise jer de her smarte neglelak “klistermærker” jeg købte i Florida her i oktobers. De er rent faktisk lavet af neglelak og lugter også af ren neglelak så det er vaske ægte neglelak! – jeg kan ikke sige det nok gange da jeg virkelig synes det er utroligt at man har kunne udforme neglelak på en sådan måde! 
Det man gør er ligesom plastre hvor man fjerner indpakningen og derefter sætter på hvilken en der passer (som jeg illustrerer nedenfor) og derefter bruger neglefil til at fjerne resten for enden af neglen. Det er SÅ smart, og går lyn hurtigt! Det er ikke noget følsomt fis, som tager århundrede og hvor man skal være kosmetolog med fine fingre. nono det her kan alle klare! 
Jeg ville gøre det i dag da alle mine negle nærmest er knækket og de er helt fortabte så jeg tænkte jeg måtte gøre noget ekstra ved dem, så her tænkte jeg denne nye innovation indenfor neglelak måtte prøves – og det var sku en succes :) – endte ud med også at sætte nailstickers på – meget sødt.
Og kan allerede afsløre nu at de har holdt det meget lange bad jeg har taget her til aften, så det kvinden i FL sagde om at det ville holde flere uger begynder jeg så småt at tro på :) 
Highfive til dette! 
Kan findes på incoco.com

xoxoxoxo Camilla

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 5