Sart farvede indkøb

Sv. Michelsen Chokolade

Hej piger.
Så sidder jeg endnu engang med fødderne solidt plantet i saltet rosenbladsvand og nyder en varm kop te og min ynglings chokolade fra Sv. Michelsen <3 – krokant stang.
Min mor fortalte engang, for længe siden, hvordan at den smagte som himmelen selv og siden, efter at have smagt én enkelt bid, har jeg nydt og forkælet mig selv med den så tit som samvittigheden kunne bære :)

Imorgen har jeg endnu en fridag.. den skal bruges på at gøre klar til juleaften inde i huset. Senere på eftermiddagen skal jeg ud og købe fars del af julegaverne med min far og sidst men ikke mindst skal jeg  ind og se/høre gospel om aftenen! Jeg glæder mig så uhyrlig meget! – jeg elsker gospel! – jeg bliver simpelthen revet så meget af stemningen – så selv om varmen stiger blandt folkets trampen og vilde hyl så står jeg stadig og får gåsehud!
Min mor var så sød at forære mig oplevelsen i kalendergave. Hun er simpelthen så flittig med kalendergaverne i år – jeg er helt forbavset og selvfølgelig positivt overrasket – det er helt fantastisk at blive skænket så mange tanker indebåret af gaver <3

Jeg skal vise jer de fire gaver i morgen som jeg modtog her til aften under min sene middag – jeg modtog fire da jeg ikke har haft tid til at åbne for de fire dage før her til aften :)) så det er en særlig bonus! :D

I må sove rigtig godt!
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sart farvede indkøb