CocoPPa

The Jacksons

Hej piger!

I onsdags var jeg inde og se The Jacksons (Jackson 5, bare uden Michael <3) af juridiske årsager måtte de ikke kalde sig Jackson 5, da MJ manglede. Ja desværre manglede Michael.

Egentlig skulle jeg også have været inde og se MJs koncert i London – This is it. Desværre skete der det der skete.. så jeg nåede det selvfølgelig ikke :'(
Jeg er simpelthen en af Jacksons største fans! Kunne ikke forestille mig hvordan mit liv ville være blevet, hvis jeg ikke havde vokset op med hans musik. Min storebror gav mig en jul, for nogle år siden, et kæmpe billede indrammet af Michael specielt importeret fra London <3 Det var virkelig flot synes jeg <3 nøj det betyder meget for mig!

Jeg har ellers været til rigtig mange mindekoncerter og fornyligt så jeg Circus de soleil optræde til Michael – det var helt fantastisk.. sad på 3. række, lige så gjorde jeg her til Jackson 5 aka. The Jacksons. Jeg tuder bare stort til sådanne koncerter. Bliver virkelig bevæget af Michaels gode musik og så det at folk har gjort så meget ud af hans unikum <3 det fantastisk! intet mindre <3

Jermain – Jacksons ene bror, var super god til at komme ud til os, det følsomme, dedikerede publikum <3
Det var virkelig flot <3

May you forever rest in peace Michael my man <3
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CocoPPa