Dagens outfit

Detaljerede negle

Godaften de damer ! :) <3 
I dag har været en super travl dag, så det er virkelig noget helt andet at sætte sig til rette efter en god og ret tung middag og se Spise med Price. Det er sådan et fantastisk hyggeligt program synes jeg! Så at smække benene op til dem er bare lige det :) 
I morgen er det jo påske, og jeg har en del aftaler. Skal til 2 påskefrokoster og ses med 3 gode veninder <3 Så skal jeg blive færdig med mit sofabord som mangler at blive penslet med vineddike og stålulds blanding. Der efter skal det slibes lidt og til sidst skyldes godt igennem for at eddike lugten skal forsvinde. Glæder mig meget, da det er det sidste der mangler herude i Hygge'hytten :) <3 
I dag før arbejde fik jeg lavet negle af Anita hos Chachacha igen :) Det er bare blevet så fint! Delikat men med fine detaljer :) – ved ikke om i kan se stenene op langs ringe og tommelfinger? men det er der, og det er bare lige mig :)) Farven er sådan blomme/ rosa med glimmer. Man kan købe lakken hos Chachacha, hvis det er I er interesseret i gør-det-selv :)
Ellers må I have en dejlig aften og have en rigtig hyggelig påske :) 
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit