Some summer must-haves

Cosmetic needs this summer

Kære læsere  

Her er mine personligt ynglings produkter til sommer sæsonen. 
Jeg har taget billederne med mit nye d7100, men dybteskarpheden og lyset har ikke været stillet helt korrekt, så bedre billeder are about to come! :)

 1.
Dior’s Bronze serie er helt genialt! Om sommeren benytter jeg mig af solfaktor olien når jeg soler mig – den er let og lækker at smørre sig ind i og fedter ikke. Der findes forskellige SPF’s selvfølgelig, helt efter dit behov og hudtype :) 

2.
Efter en del solbadning, særligt i starten bruger jeg helst også Dior Bronzes after sun. Kan godt lide at følge en serie. Den er tilgengæld dejlig tyk, så hvis man lige fik for meget på brystet eller skuldrene som er de mest sensitive steder, så køler aftersun’en så lækkert og gør det okay at sole dagen efter igen <3

 3.
Som en fin lille finish på de solmodne kinder kunne Yves Saint Laurent’s solskinspudder være en god mulighed. Den er kombineret så smart med spejl foroven og selve puden sidder i som du bare dupper på kinderne alt efter hvor meget farve og shimmer du ønsker – tænker lidt på om det er til aften eller dags forbrug. Det er super flot når man er begyndt at få lidt kulør :) Der findes i et kæmpe udvalg af farver :)
4.
Beskyt dine læber! – Nuxe har produceret den skønneste lip balm til os med fyldige læber der skal beskyttes mod solen. Læber kan også godt forbrændes! Jeg har en farve fejl i siden af min underlæbe så jeg bliver nødt til at passe ekstra på i solen. Og det gør jeg med denne lækre sag som dufter så skønt af citrus og smager sommer sødt <3 
5.
Fin naturlig neglelak bryder jeg mig personligt mest om, om sommeren da vi har en tendens til at gå mere i pangfarver og mere glitter, så derfor synes jeg det er fint at holder hænderne lidt i ro. Synes også at den flotte kulør bliver fremhævet mere elegant ved at have mere naturlig neglelak farve på :)

 6.

Denne solskinsrouge bruger jeg når har fået en mere massiv kulør og skal have lidt fut i kinderne :) Den er super fin og dejlig let, fra Esteé Lauder <3

7.
Moroccanoil.. I vidste nok den ville komme.. og selvfølgelig ville den det. Genial til det saltvandsvåde hår, som sandsynligvis er blevet lidt tørt af solen. En lille klart kan gøre mere end for meget!

8.
Lightening Spray. Til os der elsker det solbeskinnede hår <3 Her kan du hjælpe det på vej med John Friedas go blonder spray. Du kan sagtens spraye det i striber så det ikke er hele håret der effektueres.

9. 
Neu Lash. For er sommer = ingen make up – but beautiful as hell. Og det kan vi hurtigt blive med Neu Lash <3 Men det kræver at man hardcore stopper med at bruge mascara i den periode man har det på, i hvert fald til dem af os der er dårligt til at fjerne det fuldstændig morgen og aften. Det skulle eftersigende være det mest effektive på markede, og jeg glæder mig selv meget til at komme igang <3 skal nok komme med review.

10.
Til kroppen er Bio Oil essentielt synes jeg, den er kendt for at reducere ar og de få små buler vi måtte have tilbage efter vores seriøst sommer træning og ikke mindst eksfolierer den så skønt. Den dufter dejligt af ingefær og er ikke til at få nok dråber af <3 Den er også god hvis du lider af tørre albuer og skinneben + knæ. Generelt nogle meget lækre dråber <3
Derudover har Decléor denne super gode aroma solutions kalder de den, til de ny barberede ben og alle andre følsomme steder der måtte være. Den indeholder noget antibakterielt så vi undgår det røde udslet + indgroede hår. Den dufter ikke fantastisk, men den virkning gavner så godt at den nærmest er uundværlig efter shaving. Den køler så rart og gør det okay at shave hver anden dag hvis ikke hver dag! :)

11. 
Parfume bliver gemt væk hos mig om sommeren, højst bruger jeg noget body splash med en sød duft, men parfume er det totale no go. Det er den direkte vej til pigment helvede! Så hold jer fra det når i sidder i solen! ellers lad det højst være på håndledene og lige bag øret og knæhaser. 
Tilgengæld stiger efterspørgelsen på deodoranter særlig gennem sommer sæsonen, og jeg har prøvet dem alle! Jeg er kommet frem til, efter al erfaring at Clean’s duft Original er den bedste! Uden lige! Det er hverken roll-on eller spray men har faktisk konsistens som sæbe. Mange mandedeodoranter er opbygget op denne måde, hvor du skubber dem op. Den er super lækker og farver ikke. Den holder helt vildt godt, men for at fremhæve den søde og friske duft kan man med velbehag tage et ekstra lag på inden man skal ud om aftenen. Den dufter så skønt!! Den går lige i kærligheds hjertet :) hihihih Den skal i prøve! Den koster vidst de 139,- men de er alle penge værd. I’ll promis you that!

4

  • Hej Camilla. Skønt indlæg med god inspiration til sommeren <3Jeg tænkte på om du ikke kan fortælle mig hvor man køber aroma solutions fra Decléor? Og hvad den ca. koster? Rigtig god lørdag aften. Knus Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej SofieSuper, er glad for at det kan bruges! :)Jo selvfølgelig, den kan købes hos Dermabelle, på Dronningens Tværgade 21 i KBH. Det er en super god klinik som vejledede mig da jeg fik lavet voksbehandlinger. Den er lidt pricy! mener det omkring 300,- måske lidt mere, men den er ret stor, så derfor gad jeg godt betale det.. Og den er god til formålet! I lige måde <3 xoxoxo Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Super fint indlæg, meget inspirerende og der er vist flere af de produkter jeg må have fingrene i:)Kunne du ved lejlighed lave en lille liste, over hvor man kan få fingrene i disse skønne produkter:)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Super godt at høre :) – der er ikke noget af det som du ikke kan finde i Magasin, Illum og Matas.Xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some summer must-haves